Accesorii legitimatii

Accesorii indispensabile pentru legitimatii, ecusoane sau carduri de acces
 • De ce sunt utile portcard-urile pentru brate?

  Pentru angajatii dumneavoastra care lucreaza in afara birourilor, portcard-urile pentru brate sunt o alegere foarte buna. Purtate in partea de sus a bratelor, aceste portcard-uri (suporturi pentru legitimatii) permit angajatilor sa afiseze in mod vizibil, constant si continu toate acreditarile necesare fara a fi nevoie intreruperea procesului de lucru. Angajatii din constructii, cei ai liniilor aeriene, transporturi sau echipe SMURD, utilizeaza in mod frecvent aceste tipuri de accesorii, mai ales ca sunt usor de reperat la distanta si nu se pot pierde. Purtate atat vertical cat si orizontal, portcard-urile pentru brat pot fi achizitionate in urmatoarele nuante: portocaliu reflectorizant, galben si transparent. Primele doua nunate sunt foarte vizibile chiar si in coditii de lumina redusa. Aceste accesorii sunt livrate in marime universala si pot fi ajustate pe oricare tip de imbracaminte. Sunt disponibile si in variante de material antimicrobian pentru laboratoare. Pentru informatii suplimentare legate de acest produse va rugam sa contacati echipa de vanzari.

 • Snururi textile pentru ecusoane si role retractabile personalizate – Costuri reduse, impact mare de marketing

  Societatiile si companiile multinationale cauta intotdeauna metode economice pentru promovarea brandului propriu si detasarea de concurenta. O sigla conceputa cu grija si culorile selectate inteligent vor crea identitatea brandului. Daca sunteti in cautarea unei alternative ieftine care sa va permita promovarea efectiva a brandului, luati in considerare accesoriile personalizate ca snururile si rolele retractabile pentru ecusoane si legitimatii. Adaugand logoul sau sloganul companiei unui accesoriu pentru ecuson veti crea cu usurinta o piesa unica de marketing care contribuie la promovarea brandului. Fie pentru o brosura utilizata la un targ de specialitate sau pentru uz personal, accesoriile personalizate sunt instrumente de marketing accesibile care nu vor trece neobservate. De la agentii guvernamentale la sectii locale de politie, de la marile universitati la scolile elementare, de la IMM-uri la corporatii, i-am ajutat pe toti sa-si creeze accesorii personalizate care se potrivesc nevoilor lor de branding si bugetului fiecaruia. Asadar daca sunteti in cautarea unor solutii economice pentru promovare, s-ar putea sa doriti sa luati in considerare accesoriile personalizate pentru ecusoane.

 • Sisteme de management al vizitatorilor

  Legitimatiile pentru vizitatori reprezinta o necesitate in cadrul multor corporatii si societati comerciale din ziua de astazi. Dupa verificarea la receptie, ecusoanele temporare trebuie emise rapid si cu usurinta, astfel incat vizitatorii sa poata fi identificati in locul respectiv. Fie ca este vorba despre o legitimatie simpla tiparita sau un sistem de management complet pentru vizitatori, echipamentele furnizate (Star Micronics, Dymo sau Brady) de PRINTCARD SYSTEMS reprezinta alegerea ideala, acestea potrivindu-se unei varietati de solutii de management al vizitatorilor. Solutiile oferite de societatea noastra pot opera cu softuri profesionale de management al vizitatorilor, nu doar pentru tiparirea unui ecuson de vizitator standard, ci si pentru a oferi un sistem de administrare a vizitatorilor in timp ce acestia se afla in locatia respectiva. Pot oferi o urmarire a acestora in timp real cu facilitati de check-in si check-out, notificarea automata prin e-mail la sosirea vizitatorului plus rapoarte extinse, ca, de pilda, istoricul vizitatorilor si evacuarea in caz de urgenta. PRINTCARD SYSTEMS ofera o serie de pachete complete pentru managementul vizitatorilor create pentru a satisface nevoile unei receptii aglomerate. Toate pachetele au la baza un software de management al vizitatorilor care permit operatorului sa inregistreze usor si repede un vizitator, sa-l ataseze unui membru al personalului si sa inregistreze ora la care acesta soseste si paraseste locatia. Acesta produce, de asemenea, rapoarte de urmarire, inclusiv un raport de evacuare de urgenta, ceea ce reprezinta un element esential in satisfacerea cerintelor privind sanatatea si siguranta. Contactati reprezentantul nostru de vanzari pentru consultanta in vederea alegerii celei mai potrivite solutii de management al vizitorilor necesare companiei, corporatiei sau societatii pe care o reprezentati.

 • Cand ar trebui sa va perforati cardurile si legitimatiile de acces?

  Daca va ganditi sa perforati cardurile inainte de imprimarea lor, renuntati la aceasta idee! Perforarea anterioara imprimarii, face ca suprafata cardurilor sa nu mai fie perfect neteda si poate deteriora capul sensibil de imprimare al aparatului. Daca perforati un card si apoi il treceti prin imprimanta, s-ar putea sa lase in urma reziduuri de plastic care ar putea deteriora unul din elementele termice ale capului de imprimare. Daca acesta se deterioreaza, consecinta va fi obtinerea unor imagini deformate cu dungi albe si de calitate slaba pe carduri, iar inlocuirea poate fi costisitoare. Perforarea cardurilor dupa imprimarea lor nu doar ca va asigura calitatea cardului, dar si longevitatea imprimantei dumneavoastra de carduri. Daca aveti nevoie de un perforator, Printcard Systems va pune la dispozitie o serie de optiuni. Daca trebuie sa fixati cardul dumneavoastra la un snur sau rola retractabila, dar aveti nevoie de o alternativa la perforarea cardului, incercati sa folositi un dispozitiv de prindere pentru ecusoane sau cleme pentru ecusoane pentru a va asigura cardul. Puteti folosi si suporturi rigide pentru a asigura cardului un surplus de siguranta, oferindu-i in acelasi timp un strat de protectie suplimentar. Cele mai folosite suporturi pentru ecusoane sunt transparente si flexibile si pot fi atasate la o rola retractabila sau de un snur. Optiunile in materie de suporturi pentru ecusoane si carduri variaza de la suporturi care se prind de un buzunar si sunt fixate cu magnet, la bratari, la suporturi de carduri de proximitate cu inchidere permanenta.  Mai jos gasiti exemple pentru diferite accesorii pentru ecusoane care sa va protejeze cardurile. Contactati departamentul nostru de vanzari pentru informatii suplimentare sau vizitati sectiunea accesorii legitimatii al site-ul nostru, unde puteti gasi diferite modele.

 • Folosirea accesoriilor pentru legitimatii si carduri de proximitate care nu necesita perforare

  In ultima perioada am primit foarte multe intrebari de la clienti, cu privire la cardurile de proximitate, smart carduri, cardurile Indala si iClass. Cel mai comun motiv pentru care clientii incep sa se gandeasca la aceste carduri este sa se adreseze nevoii pentru mai multa securitate vizuala cu siguranta adaugata a controlului de acces. Pentru a profita la maxim de aceste carduri, societatile deseori solicita titularilor de carduri/legitimatii sa le poarte si sa le expuna tot timpul. Totusi, clientii nostri de multe ori se mira: ”Cum ne putem expune legitimatiile noastre cu fotografie fara sa le aplicam o gaura care ar deteriora electronica incorporata? Aceste carduri sunt prea scumpe sa le expunem riscului!” De fapt exista o serie de solutii pe care le puteti aplica. Detinem un stoc considerabil de suporturi pentru ecusoane si legitimatii, unele dintre ele fiind special create pentru acest scenariu. Daca sunt atasate cu ajutorul unui clips pentru ecuson, un snur sau o rola retractabila, atunci fixeaza cardul de acces, putandu-se renunta astfel la gaura sau la perforatie. Alte metode de prindere care nu necesita perforatie ar fi clipsul cu prindere adeziv. Aceste dispozitive de specialitate (prezentate mai jos) sunt proiectate pentru carduri si legitimatii care nu pot fi perforate. Indiferent ce sistem de prindere isi doreste societatea dumneavoastra, noi va putem oferi solutii sigure si care nu necesita perforatii.

  Contactati departamentul nostru de vanzari pentru informatii suplimentare si vizitati sectiunea accesorii legitimatii din site-ul nostru.

 • Snururile textile detasabile (breakaway) – O solutie sigura si practica

  Una dintre cele mai importante decizii la alegerea unui snur textil, este daca se va opta pentru versiunea detasabila (clips de siguranta) sau nedetasabila. Indiferent ca aveti nevoie de un snur textil personalizat, pretiparit sau nepersonalizat trebuie sa va acordati cateva momente pentru a decide daca angajatii care vor purta aceste snururi se vor afla in pericol sau nu, in cazul unui atac sau agatare accidentala la un echipament sau utilaj, fiind astfel in concordanta cu normele de protectie a muncii. Nu numai studentii sau angajatii intreprinderilor tind sa fie supusi unor riscuri la purtarea acestor accesorii dar si alte categorii de angajati. Este nevoie de numai o secunda de neatentie pentru a se produce un accident care se putea evita cu un snur detasabil. Daca considerati ce exista cel mai mic risc in institutia dumneavostra care poate duce la un accident, atunci alegerea este simpla…..snururile textile detasabile, economisind astfel bani si dureri de cap. Exemple de situatii in care snuruile textile detasabile sunt importante: pentru angajatii din aeroportui si insotitorii de zbor, angajatii in magazine (in cazul unui atac sa nu poata fi folosite pe post de arma alba), angajati in firme si intreprinderi unde se lucraza cu utilaje si echipamente, la legitimatiile scolare, etc. Daca totusi nu v-ati decis, nu ezitati sa contactati unul din specialistii nostri pentru cea mai buna consiliere in domeniu.

 • Avantajele rolelor cu snur retractabil de uz intens

  Rola retractabila

  Rola

  Rostul rolelor cu snur retractabil este acela de a usura accesul la sistemul de pontaj. Provocarea apare atunci cand aceste role sunt utilizate in conditii mai dure de exploatare. Daca in societatea pe care o reprezentati aceste role sunt inlocuite foarte frecvent, inseamna ca va trebui sa luati in considerare inlocuirea acestora cu unele mai solide facute din metal si special concepute pentru uz intens in conditii grele de lucru. Din cauza materialelor folosite in procesul de fabricatie si a ranforsarilor incluse, aceste role retractabile au o gretutate un pic mai mare decat cele standard pentru a rezista mai bine la uzura. Fiecare rola este atent verificata iar prcesul de productie are loc in Olanda. Daca sunteti intersat in achizitionarea acestor role retractabile nu ezitati sa consultati unul din specialistii nostri.

7 Articol(e)

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup