Consumabile

 • Riboane noi de la Evolis

  evolis_ribbon_pack_blog_printcardProducatorul de imprimante de carduri Evolis a lansat pentru imprimantele sale de noua generatie (Zenius si Primacy) riboane color de capacitate mai mare de imprimare. Astfel, capacitatea ribonului color destinat imprimantei Zenius, creste de la 100 la 200 de imprimari pe rola iar capacitatea ribonului color utilizat cu imprimanta Primacy creste de la 250 la 300 imprimari pe rola. De asemenea noile casete pentru riboane sunt acum realizate 100% din material reciclat. Incepand cu luna iulie 2013 aceste noi riboane se pot comanda de pe site-ul nostru www.printcard.ro. Noile coduri de produs pentru comanda: R5F002EAA – Ribon color cu 200 de imprimari pe rola. Poate fi utilizat atat pe imprimanta Evolis Zenius cat si Primacy. R5F008EAA - Ribon color cu 300 de imprimari pe rola. Poate fi utilizat NUMAI pe imprimanta Evolis Primacy. Pentru mai multe informații cu privire la gama de riboane Evolis, apasati aici, iar pentru mai multe detalii cu privire la gama de imprimante Evolis disponibile la Printcard Systems, apasati aici.

 • De ce carduri colorate in masa?

  Multe dintre cardurile folosite de catre clientii nostrii sunt de culoare alba deoarece utilizand un card alb de buna calitate se poate obtine o calitate foarte buna a printului cu o reproducere cat mai apropiata de realitate a culorilor utilizate. Totusi, multa lume nu realizeaza ca exista mai multe variante de carduri disponibilie in oferta noastra, in afara de cele albe. Printcard Systems va ofera carduri PVC culorate in masa in 13 variante de culoare. Ele pot constitui o optiune alternativa in special in cazurile in care dorit sa tipariti cu riboane monocrom. Cardurile colorate in masa sunt o solutie excelenta de a: - adauga culoare la imprimarile monocrom - clasifica grupurile de utilizatori a legitimatiilor - deosebi anagajatii de vizitatori - identifica bagajele in timpul calatoriilor cu avionul Cu toate acestea, cardurile colorate nu se pot utiliza pentru orice nevoi. Imaginile color sau o fotografiile nu se vor distinge pe aceste carduri in acelasi mod ca si pe cele albe. De exemplu, pe un card negru nu se poate tipari cu ribon color, ci numai cu variantele de riboane albe, aurii sau argintii. Exista de asemenea imprimante pe piata care nu pot fi alimentate cu carduri colorate deoarece sensorul de detectare a acestora nu este calibrat pentru acestea. Toate cardurile colorate in masa comercializate de catre societatea noastra sunt de calitate premium si importate din UK sau USA. Daca cautati o anumita culoare si nu o gasiti pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati pentru a incerca sa va ajutam. Vizitati sectiunea carduri colorate de pe site-ul nostru pentru a alege culoarea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Mai jos gasiti cateva exemple de utilizare a acestor carduri.

 • Aveti nevoie de consumabile pentru imprimantele de carduri depasite/scoase din fabricatie?

  Daca tocmai ati desoperit ca imprimanta dumneavoastra de carduri a fost retrasa din fabricatie si nu sunteti inca pregatit pentru programul rabla dar aveti nevoie de consumabile, nu este nici o problema, pentru ca Printcard Systems va poate ajuta. Din stocul nostru va putem furniza consumabile foarte accesibile ca si pret pentru aproape orice imprimanta care s-a fabricat pana in prezent, acestea incluzand Magicard, Zebra, Fargo, Persona, Eltron, Datacard, EDIsecure/DIS, CIM, Javelin/NBS si Polaroid. Indiferent ca aveti nevoie de riboane/filme/cartuse color sau monocrom, filme de laminare, truse de curtare, piese de schimb sau accesorii va vom ajuta sa gasiti produsul de care aveti nevoie. Sunati acum un expert PS, pentru consiliere in alegerea potrivita pentru imprimanta dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa comunicati modelul imprimantei (de ex. Eltron P310C) sau codul ribonului dorit (de ex. 800015-440). Update: Nu ezitati sa folositi configuratorul de consumabile disponibil pe site-ul nostru.

 • Ribon nou de la HiTi

  Incepand cu 2010 sunt disponibile noi seturi de consumabilele pentru imprimantele de carduri marca HiTi. Formatul anterior de consumabile era voluminos atat ca si forma, cat si in ceea ce priveste ambalajul. Noul format are dimensiuni mult mai reduse pentru ca ribonul este furnizat numai cu cipul de protectie corespondent, reducandu-se astfel costurile de transport si depozitare. Astfel, pentru riboanele monocrom negre va exista un singur cip si o caseta de suport film care se vor reutiliza la fiecare schimb de ribon negru. Atentie: PASTRATI si NU aruncati cip-ul si caseta de suport pentru riboanele/filmele negre pe care le primiti cu noua dumneavoatra imprimanta HiTi. Momentan inca mai exista pe stoc riboane negre in vechiul format si se vor comercializa pana la epuizarea stocului, dupa care se va trece pe noul format. Riboanele color au trecut deja pe noul format, dar momentan inca mai exista pe stoc riboane color in vechiul format si se vor comercializa pana la epuizarea stocului. Atentie: Chipurile de contact vin livrate impreuna cu riboanele color si trebuiesc schimbate la fiecare inlocuire de ribon. Va rugam NU aruncati caseta de suport pentru ribon. Acestea poate fi utilizata atat cu riboanele color cat si monocrom. Pretul de achizitie al acestei casete este de 29 Euro, la care se adauga TVA. Pozele de mai jos va arata exact forma si utilizarea acestor noi consumabile. Pentru orice alte informatii suplimentare nu ezitati sa contactati departamentul nostru tehnic.

 • 7 metode de a extinde durata medie de utilizare a unei imprimante de carduri

  bagpopups-magicard2Pentru a putea utiliza cat mai mult timp imprimanta dvs. de carduri este necesar sa urmati urmatorii 7 pasi: Pasul 1 - Curatati imprimanta la intervale regulate. Nerespectarea ciclurilor de curatare pot duce la erori de tiparire sau chiar la deteriorarea capului de imprimare. Contactati un expert Printcard pentru a propune cea mai eficienta metoda de curatare a echipamentului dvs. Pasul 2 - Utilizati o husa cand imprimanta nu este functionala pentru o perioada. Pasul 3 - Alegeti o locatie potrivita pentru imprimanta intr-un mediu uscat si racoros care sa permita o circulatie adecvata a aerului pentru a preveni supraincalzirea. Evitati plasarea echipamentului intr-un mediu umed sau prafuit sau in zone care produc caldura excesiva. Pasul 4 - Utilizati carduri de calitate superioara. Pasul 5 - Folositi numai riboane autorizate de catre furnizorul dvs. Pasul 6 - Utilizati neaparat o genta de transport in cazul in care trebuie sa schimbati locul de utilizare a imprimantei. Astfel se evita multe dintre problemele ce pot aparea in timpul manipualrii. Pasul 7 - Pastrati neaparat ambalajul original al imprimantei pe toata durata garantiei si daca se poate si dupa aceea. In cazul unei defectiuni care necesita interventie in centrul nostru de service autorizat, echipamentul trebuie returnat in ambalajul original sau se pierde garantia.

 • Adauga culoare cardurilor tale

  Color-RingthmbDaca cautati un mod unic de a iesi in evidenta, va propunem imprimarea pe carduri colorate in masa, o solutie care incepe sa fie din ce in ce mai populara in randul utilizatorilor de imprimante de carduri. Deoarece costurile utilizarii cardurilor colorate in masa si imprimate cu riboane monocrom sunt reduse substantial, tot mai multi dintre clientii nostri incep sa le utilizeze. Imprimarea pe carduri colorate in masa va permite sa va diferentiati de concurenta si sa aveti un impact mai mare asupra clientilor. Princard va ofera in acest moment 13 nuante din care puteti sa alegeti culoarea potrivita scopurilor dvs. Neaparat trebuie sa utilizati riboane monocrom care sa aiba un contrast mare fata de culoarea cardului. In momentul de fata cele mai cerute carduri sunt cele negre care se pot imprima cu ribon auriu sau argintiu, obtindu-se astfel un card extrem de elegant. Toate cardurile colorate in masa comercializate de Printcard sunt importate exclusiv din SUA. Daca cautati o anumita culoare si nu o gasiti pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati pentru a incerca sa va ajutam. Vizitati sectiunea carduri colorate de pe site-ul nostru pentru a alege culoarea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

 • Care este diferenta intre Hi-Co si Lo-Co la cardurile magnetice

  magnetic_cardTermenul de coercivitate se refera la intensitatea energiei cu care se encodeaza un card cu banda magnetica si rezistenta acestuia la demagnetizare. Cardurile cu banda magnetica Lo-Co (low coercivity), de culoare maro, sunt calibrate la 300 oersted si au constituit un standard multi ani. In prezent aceste carduri sunt folosite pentru un uz mediu, in aplicatii care nu necesita un grad mare de securitate. Unul din beneficiile acestui tip de card il constituie costurile un pic mai reduse de achizitie.
Cardurile cu banda magnetica Hi-Co (high coercivity), de culoare neagra, sunt calibrate la 2750 oersted sau 4000 oersted. Ele constituie in prezent standardul actual deoarece sunt foarte rezistente la demagnetizare si sunt encodate la o intensitate mare. Se folosesc in aplicatii care necesita un grad ridicat de securitate, la cardurile bancare si in general in situatii in care pastrarea datelor este de maxima importanta. Inainte de a comanda carduri cu banda magnetica va rugam sa va asigurati ca cititorul pe care urmeaza sa le utilizati poate recunoste tipul de banda magnetica comandata. Pentru oferta completa de carduri cu banda magnetica va rugam sa accesati www.printcard.ro

 • De ce este important sa respectam ciclurile de curatare ale imprimantelor de carduri

  Intretinerea si folosirea de truse de curatare potrivite sunt adesea trecute cu vederea, chiar daca aceste aspecte sunt extrem de importante in procesul de utilizare a unei imprimante de carduri. La fel ca si utilizarea unui ulei de calitate pentru motorul masinii dvs. precum schimarea acestuia cand este necesar, tot asa si pentru imprimantele de carduri este esentiala curatarea constanta pentru a putea preveni uzura si a obtine un print de calitate. cleaning-kit Folosind gama de truse de curatare PlusClean special concepute pentru fiecare brand de imprimanta in parte, puteti fi siguri ca acestea  se vor potrivi perfect si nu vor produce daune senzorilor sau mecanismului din interiorul acestora. Va rugam sa luati in considerare ca este recomandat sa efectuati un ciclu complet de curatare la fiecare schimb de ribon. Intretinenerea regulata si folosirea de consumabile de calitate vor prelungi timpul mediu de utilizare al imprimantei si va veti bucura de carduri si legitimatii perfect imprimante. In schimb, daca nu se respecta ciclurile de curatare si folositi consumabile de proasta calitate puteti fi siguri ca gradul de uzura al componetelor interne creste, calitatea imprimarii are de suferit si pierdeti cu siguranta garantia capului de imprimare, una din cele mai importante si scumpe compotente existente intr-o imprimanta de carduri. Daca sunteti gata sa va curatati imprimanta, tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati telefonic sau pe mail modelul exact, iar noi o sa va expediem trusa de curatare cea mai potrivita.

 • Imprimarea UV - O metoda eficienta de securizare vizuala a legitimatiilor

  uv-thumbCat de importanta este securitatea in societatea dvs.? Incorporand elemente de securitate vizuala in legitimatiile pe care le emiteti, acestea vor deveni dificil de reprodus. Una din cele mai eficiente metode, foarte abordabile din punct de vedere al costurilor, este adaugarea de elemente si imagini UV. Pentru aproximativ 0.10 Euro/card in plus fata de o imprimare normala, puteti converti fotografii, imagini sau text in elemente UV (vezi exemplul de mai jos). Pentru a putea incorpora imagini UV personalizate pe legitimatia dvs. aveti nevoie de un model de imprimanta compatibila cu riboane ce ofera panou imprimare UV. Acestea sunt de obicei reprezentate de literele "UV" sau "F" de la fluorescent. De exemplu ribonul Fargo 84061 este un ribon tip YMCFK si este compatibil imprimanta Fargo HDP5000 sau ribonul Prima152R tip YMCK-UV care este compatibil cu seria de imprimante Magicard Prima 2e sau Prima 3.

  uv-imageCa si alternative, cardurile/legitimatiile pot fi pretiparite cu elemente de siguranta UV si apoi personalizate de catre dvs. cu datele posesorului. Pentru a afla mai multe despre optiunile de securizare vizuala a legitmatiilor si cardurilor, nu ezitati sa contactati unul din specialisti nostri.

 • Noua rola de curatare de la Evolis

  010-0172LrgProducatorul francez de imprimante carduri Evolis, a dezvoltat si lansat o noua rola de curatare ce va fi inclusa in imprimantele Pebble4, Dualys3, Securion si Quantum2. Este compatibila si cu imprimantele Pebble3, Dualys3 si Quantum2 si practic inlocuieste rola albastra existenta. Aceasta noua rola este mult mai eficienta si cu proprietati adezive imbunatatite datorita efectului de electricitate statica marita. Noua rola are o acoperire de culoare neagra compusa dintr-un mix termoplastic cu elastomer (SEBS) pentru a mari capacitatea de colectare a rezidurilor inainte de procesul de imprimare. Acest nou produs va ajuta sa prelungiti timpul mediu de utilizare a imprimantei si sa protejati mai bine capul de imprimare.

Articole 1 pina la 10 din 11 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup