...

Blog

Cum rezolvam problema dungilor/liniilor albe care apar la imprimarea cardurilor?

Atunci când observați apariția unor linii orizontale pe cardurile tipărite, este semn clar că există o problemă cu capul de imprimare al imprimantei. În majoritatea cazurilor, această problemă derivă dintr-un impact mecanic care a deteriorat tranzistorii de pe capul de tipărire. Pentru a rezolva această problemă, este necesară înlocuirea capului de imprimare. Costurile asociate acestei operațiuni variază între 350 și 560 de Euro, în funcție de modelul imprimantei, plus TVA și manoperă.
Dacă imprimanta dvs. are între 2 și 4 ani și nu se mai află în perioada de garanție, o alternativă viabilă poate fi achiziționarea unei imprimante noi. În cazul în care imprimanta se află încă în perioada de garanție, este recomandat să o trimiteți departamentului nostru de service pentru o analiză amănunțită. În situația în care se constată că problema nu este cauzată de un impact mecanic sau de o utilizare defectuoasă, costurile de înlocuire vor fi acoperite de producător.

Este esențial să protejați investiția în imprimantă, deoarece particulele de praf, impuritățile și amprentele pot cauza deteriorări majore ale capului de imprimare. Pentru a evita astfel de probleme și pentru a prelungi durata de viață a capului de imprimare, vă recomandăm următoarele sfaturi:

  1. Curățați imprimanta și capul de imprimare cu regularitate: utilizați trusele de curățare specifice, disponibile direct pe site-ul nostru, pentru a menține imprimanta și capul de imprimare în stare optimă.
  2. Evitați bijuteriile voluminoase: îndepărtați bijuteriile voluminoase precum ghiuluri, inele cu pietre etc., în timp ce înlocuiți ribonul pentru a evita deteriorarea accidentală a capului de imprimare.
  3. Manipulați cardurile cu grijă: este recomandat să utilizați manusi speciale pentru manipularea cardurilor și manevrați-le cu atenție. Nu atingeți suprafața destinată imprimării și evitați scăparea cardurilor pe podea sau pe masă.
  4. Utilizați numai carduri de calitate: Folosiți numai carduri de înaltă calitate, aprobate de furnizor și de magicard.ro, pentru a preveni deteriorarea capului de imprimare.
  5. Protejați imprimanta în perioadele de neprofitabilitate: acoperiți imprimanta cu o husă special concepută în acest scop sau depozitați-o în ambalajul original pentru a prelungi durata de viață a acesteia.
  6. Evitați tipărirea cardurilor perforate sau cu cip de contact: Folosiți o imprimantă cu tehnologie de tipărire prin retransfer pentru a tipări cardurile perforate. Perforarea cardurilor trebuie făcută doar după tipărirea acestora.

Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență, vă rugăm să contactați Departamentul nostru de Service la numărul de telefon: 0728937398. Suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți imprimanta dvs. într-o stare optimă de funcționare.

Sfaturi si suport
Despre

[]
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.