...

Imprimanta carduri Magicard 300

Descriere

Magicard 300 este succesoarea modelului de succes Enduro 3E, una dintre cele mai vândute imprimante de carduri din România.

Cu imprimanta carduri Magicard 300 imprimarea securizată și fiabilitate sunt aduse la un nou nivel, cum nu a mai fost întâlnit până acum la o imprimanta de carduri din această clasă.

Datorită flexibilității și ușurinței în utilizare, Magicard 300 devine alegerea ideală pentru oricine dorește să achiziționeze un astfel de echipament sau care dorește să-și înlocuiască vechea imprimantă.

Fiind extrem de fiabilă și având numeroase funcții de securitate incluse, Magicard 300 este perfectă pentru școli, universități, firme mici și mijlocii sau corporații care imprimă până la 10.000-15.000 de carduri pe an. Producătorul Magicard din Marea Britanie al acestor imprimante este recunoscut pentru fiabilitatea produselor sale, precum și pentru suportul tehnic, unic în industrie.

Imprimanta de carduri Magicard 300 prezintă o facilitate unică în domeniu: Digital shredding (fragmentarea digitală a datelor), odată ce datele au fost utilizate pentru procesul de imprimare, acestea sunt fragmentate, făcându-le imposibil de recuperat. Magicard 300 este astfel complet sigură la eventualele atacuri cibernetice. Astfel, Magicard 300 se aliniază la normele GDPR cerute pentru imprimarea legitimațiilor securizate.

Calitatea imprimării este imbatabilă prin utilizarea profilelor de culoare ICC. Magicard 300 depășește astfel statutul de imprimanta mid-range. Firmware-ul imprimantei analizează în mod constant compoziția machetei trimise de driver, precum și tipul de ribon instalat și tipărește panourile de culoare într-o secvență precisă, astfel încât acestea să fie utilizate la o calitate maximă a imprimării.

Ce înseamnă un profil de culoare ICC?

Un profil ICC este un set de date digitale care, atunci când este instalat, va păstra informația despre gama de culori pe care imprimanta o poate utiliza, în conformitate cu standardele promulgate de International Color Consortium (ICC). De exemplu, un monitor poate expune o gamă mai largă de culori decât poate o imprimanta să listeze. Profilul ICC va reflecta acest lucru. Folosind profilele ICC pentru imprimanta Magicard 300, acestea vor transmite imprimantei cum trebuie să modifice distribuția culorii de pe ribon pentru un card imprimat perfect.

Profilele de culoare ICC de la Magicard asigură că atributele de culoare ale imaginii, sunt mapate corect la imprimantă. Acest proces stă la baza imprimării de calitate superioară a Magicard 300. Daca nu folosiți profilul ICC veți descoperi că rezultatele pe care le veți obține de la imprimanta dumneavoastră nu sunt întocmai cu cele așteptate.

Magicard 300 este pregătită pentru orice nevoi curente sau viitoare

Magicard 300 actualizează automat firmware-ul și driverul cu cele mai noi funcții. Inginerii Magicard lucrează constant la îmbunătățiri substanțiale legate de calitatea imprimării și intensitatea culorilor imprimate pe card.

Fiecare imprimanta de carduri Magicard 300 este livrată gratuit cu pachetul software eMedia CS2 versiunea STARTER (sau alternative), ulterior în funcție de nevoi fiecare client având posibilitatea să-și actualizeze acest software la o versiune superioară (Standard, Professional sau Expert) contra cost, în funcție de nevoi.

Imprimanta de carduri Magicard 300 este versatilă, flexibilă, inteligentă

Cu interfețele USB și Ethernet oferite ca și opțiuni standard, Magicard 300 este foarte ușor de instalat și utilizat. Driver-ul certificat Microsoft este compatibil cu Windows 8, 10.1 și 11. Este disponibil de asemenea și driver pentru Mac OS X.

Magicard 300 – o imprimanta decarduri în care puteți avea încredere

Pentru a proteja securitatea companiei, aveți nevoie de legitimații pe care vă puteți baza.

Fiecare imprimanta Magicard 300 este dotată cu tehnologia brevetată HoloKote® care permite imprimarea unui filigran de securizare vizuală pe toată suprafața cardului în mod GRATUIT. Sunt disponibile 4 modele gratuite standard de filigran securizat și de asemenea, puteți să adăugați până la 4 modele personalizate (contra cost), cum ar fi logo-ul companiei dvs. sau un alt design unic de securitate, pentru cardurile sau legitimațiile dumneavoastră.

Magicard 300 este flexibilă, practică și vorbește românește

Posibilitatea de a comanda imprimanta cu multiple module de encodare carduri (magnetice, smart carduri sau carduri de proximitate), alimentatorul de 100 de carduri cât și posibilitatea alimentării manuale cu cartele, fac din Magicard 300 un produs extrem de flexibil care poate fi adaptat oricărui proiect.

Are un design compact si atractiv. Dispune de un panou de control cu cristale lichide si afișaj în culori. Driver-ul plug & play, certificat Microsoft si complet localizat în limba româna, fac din Magicard 300 un produs ușor de instalat si utilizat.

3 Ani GARANȚIE

Construită pe o platformă extrem de fiabilă, Magicard 300 este susținută de o garanție de 3 ani, oferind utilizatorilor săi acces la cel mai cuprinzător suport tehnic la nivel mondial on-line și telefonic din industrie.

Fiecare imprimantă Magicard este garantată pentru utilizarea numai împreună cu riboane originale, autorizate pentru piața din Romania. Clienții imprimantelor Magicard sunt astfel protejați împotriva consumabilelor piratate, de slabă calitate, a căror utilizare poate duce la pierderea garanției.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla fata/Dublă față
Tip imprimare suprafata Sublimare
Profile de culoare ICC Da
Volum imprimare Mediu
Optiuni encodare Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate, Carduri tehnologice, Carduri cu dublă interfață
Elemente de securitate card Holokote
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare 160 de carduri full color pe oră
720 de carduri monocrom pe oră
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Display Da
Alimentare carduri Automata – 100 carduri
Ethernet Da (optiune inclusa)
Printer lock Nu
Garantie MagiCoverPlus (3 ani)
Garantie extinsa MagiCoverPlus Extended
Aplicatii Control acces, Legitimatii securizate, Carduri de fidelitate

Video
Cere oferta

Cere oferta Magicard 300

  • 9 + 76 =
[]
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.