Magicard 600

Descriere

Construită special pentru profesioniști, imprimanta Magicard 600, prin calitatea superioară a imprimării, completată de o largă paletă de opțiuni: imprimarea simplă-față automată sau manuală, imprimarea în cantități mari sau câte un card o dată, encodare bandă magnetică, chip de contact sau proximitate, elemente de securizare vizuală a cardurilor personalizate, conexiune WiFi, fragmentarea digitală a datelor, fac din această imprimantă un produs profesional fără concurent pe piața de profil.

Fiecare imprimantă Magicard 600 este livrată gratuit cu pachetul software Cardpresso versiunea XXS, ulterior în funcție de nevoi fiecare client având posibilitatea să-și actualizeze acest software la o versiune superioară (XS,XM,XL,XXL) contra cost, în funcție de nevoi.

Profesională și sigură

Magicard 600, este cea mai performantă imprimantă profesională care utilizează tehnologia dye-sublimation (sublimare culoare direct pe card) imprimând atât în policromie cât și monocrom cardurile PVC la o rezoluție de 300 dpi și 600 dpi (doar monocrom) pe toată suprafața cardului.

Este singura imprimantă cu tehnologie de sublimare care poate imprima un card complet margine-margine (fără a lăsa chenar alb), similar imprimantelor care utilizează tehnologia cu retransfer. Fiind o imprimantă de carduri special concepută pentru profesioniști, calitatea superioară a imprimării este îmbunătățită prin utilizarea profilelor de culoare ICC.

Display-ul frontal asigură operatorului informații utile pentru o interacțiune cât mai facilă cu echipamentul. Alături de Magicard 300 si Ultima, sunt singurele imprimante de pe piață care pot imprima corect și eficient carduri super securizate fără a fi necesară laminarea holografică sau tipărirea de elemente UV, la un preț extrem de accesibil.

Ca element de securizare vizuală a cardurilor este disponibil sistemul patentat Holokote. Acesta este personalizabil cu logo-ul clientului și este programat/realizat de către producător, online. Folosit în conjuncție cu cardurile HoloPatch (aceste carduri sunt patentate Magicard și pot fi utilizate NUMAI cu imprimantele Magicard), fac ca filigranul de securitate să fie vizibil și în lumină slabă. Acest sistem este cea mai accesibilă alternativă la hologramă.

Aplicând aceste sisteme pe card, acesta devine imposibil de falsificat. Puteți să adăugați până la 10 modele de filigrane securizate personalizate, cum ar fi logo-ul companiei dvs. sau un alt design unic de securitate, pentru cardurile sau legitimațiile dumneavoastră.

La fel ca și imprimanta de carduri Magicard 300, Magicard 600 are inclusă opțiunea de Digital shredding (fragmentarea digitală a datelor), ceea ce înseamnă că odată ce datele au fost utilizate pentru procesul de imprimare, acestea sunt fragmentate, făcându-le imposibil de recuperat. Magicard 600 este astfel complet sigură la eventualele atacuri cibernetice. Magicard 600 este aliniată la normele GDPR cerute pentru imprimarea legitimațiilor securizate.

Include tehnologia de rescriere carduri

Imprimanta este livrată cu opțiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile/reutilizabile (rewritable) inclusă GRATUIT.
Este o soluție practică de imprimare, ștergere și reimprimare al aceluiași card de până la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (în funcție de stratul termosensibil al cardului)! Costuri de imprimare: 0!!! Această opțiune este inclusă în mod gratuit. Puteți imprima un logo, un cod de bare sau text în 5 secunde. Zona maximă de imprimare pe card: 48 x 80 mm. Recomandăm a se utiliza această opțiune în special pentru sistemele de abonamente sau permise temporare.

Posibilități de encodare multiple

Magicard 600 poate fi comandată atât cu modulul de encodare carduri cu banda magnetică cât și cu modulul combi (smart carduri/carduri de proximitate).

Este flexibilă și vorbește românește

Interfețele de comunicare USB, WiFi și Ethernet sunt completate de un driver certificat Microsoft complet localizat în limba română. Aveți posibilitatea de tipărire automată sau manuală. Puteți adapta Magicard 600 de la imprimarea simplă-față la imprimarea automată dublă-față, utilizând un utilitar online.

Magicard 600 actualizează cu regularitate și automat firmware-ul și driverul imprimantei cu cele mai noi funcții și setări dezvoltate de către inginerii Magicard.

Fiecare imprimanta Magicard este garantată pentru utilizarea numai împreună cu riboane originale. Clienții imprimantelor Magicard sunt astfel protejați împotriva consumabilelor piratate, de slabă calitate, a căror utilizare poate duce la pierderea garanției.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla fata/Dublă față
Tip imprimare suprafata Sublimare
Profile de culoare ICC Da
Volum imprimare Mare
Optiuni encodare Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate, Carduri tehnologice, Carduri cu dublă interfață
Elemente de securitate card Holokote
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare 190 carduri full color pe oră
750 carduri monocrom pe oră
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Display Da
Alimentare carduri Automata – 100 carduri
Ethernet Da (optiune inclusa)
WiFi Da (optiune inclusa)
Printer lock Nu
Garantie MagiCoverPlus (3 ani)
Garantie extinsa MagiCoverPlus Extended
Aplicatii Control acces, Legitimatii securizate, Legitimatii studenti

Video
Cere oferta

Cere oferta Magicard 600

  • 7 + 27 =