Cine suntem?

QuantSoft ID – Master Dealer Magicard pentru Romania, Moldova si Ungaria

MAGICARD, activeaza in domeniu inca din 1992, fiind unul din cele mai apreciate branduri din lume care produc imprimante de carduri. In calitate de Master Dealer Magicard, QuantSoft ID ofera in exclusivitate beneficii unice, valabile pentru toate produsele Magicard: garantie extinsa de trei ani, garantia functionarii continue si a calitatii, garantia Money Back daca sunteti nemultumit, precum si cel mai bun suport service din Romania. 

Contati pe noi: va oferim tot ajutorul de care aveti nevoie

Cum reusim? Va punem la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.

In cazul in care optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri, departamentul de productie QuantSoft ID (atelieruldecarduri.ro) va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.

In final, ne ocupam de implementarea serviciilor de fidelizare. Sincronizam nevoile business-ului dumneavoastra cu programele informatice de fidelizare care vi se potrivesc cel mai bine.

Ne asiguram constant ca totul este in regula

Din pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a avea clienti multumiti, QuantSoft ID ofera Garantia Functionarii Continue, oferind o imprimanta la schimb in perioada in care produsul dumneavoastra se afla in garantie. Preintampinam, astfel, situatiile in care stoparea productiei poate reprezenta un risc pentru compania dumneavoastra.

Mai mult, dupa cumpararea oricarui echipament de printare de carduri, va oferim suport tehnic gratuit pe o perioada de 30 de zile, si cel mai bun suport service din domeniu pe toata perioada garantiei.

De asemenea, asiguram garantia respectarii calitatii oferindu-va posibilitatea de a va primi banii inapoi in cazul in care comanda livrata nu este una satisfacatoare.
Indiferent care sunt nevoile dumneavoastra de business, va oferim servicii de consultanta gratuita, pentru a putea identifica impreuna cele mai bune solutii. Apelul la consultanta oferit de QuantSoft ID nu impune nicio obligatie din partea dumneavoastra.

Ne puteti contacta cu incredere telefonic – la 0264-59.77.36 sau pe e-mail, la adresa vanzari(@)printcard.ro (eliminati parantezele cand trimiteti e-mail-ul).

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup