Detalii Produs
Magicard 3E

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Magicard ENDURO 3E

Pret disponibil la cerere

Disponibilitate: In stoc Livrare in 24-48 h

 
Complet Localizat inLIMBA ROMANA
 
Produs fabricat inMarea Britanie

Nu poti sa te decizi? Nu stii ce imprimanta ti se potriveste cel mai bine?Intre orele 08:30 - 16:30 in timpul saptamanii, suna la 0264.59.77.36 si un consultant de vanzari o sa te ajute sa gasesti produsul potrivit sau foloseste configuratorul de imprimanta.

Magicard Enduro 3E - Imprimanta de carduri pentru cei prevazatori acum cu 3 ani garantie si Ethernet

Cea mai fiabila imprimanta de carduri din lume, a devenit acum si mai fiabila. Robusta si durabila Enduro 3E este perfecta pentru școli, Universitați si intreprinderi mici și mijlocii, care imprima pana la 10.000-15.000 de carduri pe an. Producatorul din Marea Britaie al acestor imprimante. Ultra ID, a produs pana acum mai multe zeci de mii de imprimante din seria Enduro de la începuturile sale in 2008 și au fost tiparite milioane de carduri in intreaga lume pe aceasta platforma, în fiecare an.

Imprimanta de carduri Magicard Enduro 3E prezinta o facilitate extrem de utila: orice client care a achizitionat aceasta imprimanta in varianta single side (imprimare automata a unei singure fete a cardului dintr-o singura trecere) poate sa extinda utilitatea si functia acesteia prin utilizarea unui ribon special, obtinand astfel un nou produs (Aceasta optiune a fost copiata si este in prezent disponibila si la modelul concurent Evolis Primacy). Cu un cost minim, veti putea beneficia de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta operatiune o puteti face singuri, in confortul biroului dumneavoastra, fara a fi necesara prezenta unui specialist IT si fara adaugarea de componente suplimentare in imprimanta. Calitatea imprimarii este îmbunatatita de utilizarea profilelor de culoare ICC. Enduro 3E depaseste astfel statutul de imprimanta mid-range.

Ce inseamna un profil de culoare ICC?   

Un profil ICC este un set de date digitale care, atunci cand este instalat, va pastra informatia despre gama de culori pe care imprimanta o poate utiliza, in conformitate cu standardele promulgate de International Color Consortium (ICC). De exemplu, un monitor poate expune o gama mai larga de culori decat poate o imprimanta sa listeze. Profilul ICC va reflecta acest lucru. Folosind profilele ICC pentru imprimanta Enduro 3E, acestea va transmite imprimantei cum trebuie sa modifice distributia culorii de pe ribon pentru un card imprimat perfect. Profilele de culoare ICC de la Magicard se asigura ca atributele de culoare ale imaginii sursa sunt mapate corect la imprimanta. Acest proces sta la baza imprimarii de calitate superioara a Magicard Enduro 3E. Daca nu folositi profilul ICC veti descoperi ca rezultatele pe care le veti obtine de la imprimanta dumneavoastra nu sunt intocmai cu cele asteptate.

Datorita flexibilitatii si usurintei in utilizare Enduro 3E devine alegerea ideala pentru oricine doreste sa achizitioneze un astfel de echipament sau care doreste sa-si inlocuiasca vechea imprimanta.

Pregatita pentru orice nevoi curente sau viitoare   

 • Sunt aduse imbunatatiri substantiale si constante la calitatea imprimarii si intensitatea culorilor, de catre inginerii Magicard, si de aceea va recomandam sa actualizati cu regularitate firmware-ul si driverul imprimantei.
 • Fiecare imprimanta Magicard Enduro 3E este livrata gratuit cu pachetul software eMedia CS2 versiunea STARTER, ulterior in functie de nevoi fiecare client avand posiblitatea sa-si actualizeze acest software la o versiune superioara (Standard, Professional sau Expert) contra cost, in functie de nevoi.

Versatila, flexibila, inteligenta

 • Acum, cu interfetele USB si Ethernet oferite ca si optiuni standard, Enduro 3E este foarte usor de instalat si utilizat.
 • Driver-ul certifcat Microsoft este compatibil cu Windows 8, 10 si 10.1. Este disponibil de asemena si driver pentru Mac OS X.

O imprimanta in care puteti avea incredere

 • Pentru a proteja securitatea organizatiei dumneavoastra, aveti nevoie de legtimatii pe care va puteti baza.
 • Fiecare imprimanta Enduro 3E este dotata cu tehnologia brevetata HoloKote® care permite imprimarea unui filigran de securizare pe toata suprafata cardului in mod GRATUIT. Sunt disponibile 4 variante de filigran securizat pentru cardurile sau legitimatiile dumneavoastra (vezi foto de mai jos)
 • Imprimanta este livrata cu optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile/reutilizabile (rewritable) inclusa GRATUIT.
 • Este o solutie practica de imprimare, stergere si reimprimare al aceluiasi card de pana la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (in functie de stratul termosensibil al cardului)! Costuri de imprimare: 0!!! Aceasta optiune este inclusa in mod gratuit. Puteti imprima un logo, un cod de bare sau text in 7 secunde. Zona maxima de imprimare pe card: 48 x 80 mm. Recomandam a se utiliza aceasta optiune in special pentru sisteme de abonamente sau permise temporare.
 • Pentru a imprima un filigran securizat Holokote, trebuie sa aveti in vedere imprimanta Magicard Rio PRO sau Helix.

Flexibila, practica si vorbeste romaneste   

 • Posibilitatea de a comanda imprimanta cu multiple module de encodare carduri (magnetice, smart carduri sau carduri de proximitate), alimentatorul de 100 de carduri cât si posibilitatea alimentarii manuale cu cartele, fac din Enduro 3E un produs extrem de flexibil care poate fi adaptat oricarui proiect.
 • Are un design compact si atractiv. Dispune de un panou de control cu cristale lichide si afisaj în culori. Driver-ul plug & play, certificat Microsoft si complet localizat în limba rona, fac din Enduro 3E un produs usor de instalat si utilizat.

3 Ani GARANTIE  

 • Construita pe o platforma extrem de fiabila, Magicard Enduro 3E este susținuta de o garantie de 3 ani, oferind utilizatorilor sai acces la cel mai cuprinzator suport tehnic la nivel mondial on-line si telefonic din industrie.
 • Fiecare imprimanta Magicard este garantata pentru utilizarea numai impreuna cu riboane originale, autorizate pentru piata din Romania. Clientii imprimantelor Magicard sunt astfel protejati impotriva consumabileor piratate, de slaba calitate, a caror utilizare poate duce la pierderea garantiei.
Producator Magicard
Sunati pentru pret Da
Tip imprimare Simpla fata
Tip imprimare suprafata Full Bleed
Profile de culoare ICC Yes
Volum imprimare Mediu
Optiuni encodare Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate
Elemente de securitate card Holokote/Holopatch
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare mono (sec/card) 7
Viteza imprimare color (sec/card) 35
Soft imprimare inclus Da
Imprimare carduri reinscriptibile Da
Grosime minima card [mm] 0.51 mm
Grosime maxima card [mm] 1.02 mm
Alimentare carduri Automata si manuala
Memorie imprimanta Nu
Pret per card imprimat (simpla-fata) 0,22 €
Printer NFC Nu
Imprimare monocrom Verde, Albastru, Rosu, Alb, Negru, Argintiu, Auriu
Imprimare carduri transparente Nu
Extensibilitate (realizabila de catre client) Adaptare la imprimarea dubla-fata
Printer lock Nu
Garantie 3 ani
Garantie extinsa UltraPlus Extended
Aplicatii Carduri de fidelitate, Carduri de membru, Control acces, Legitimatii securizate, Carduri studenti
Cap imprimanta Magicard Enduro

Cap imprimanta Magicard Enduro

Pret: 350,00 € (Pret fara TVA)
CardExchange 9

CardExchange 9

Pret: 50,00 € (Pret fara TVA)
Kit upgrade Magicard Enduro/Rio PRO

Kit upgrade Magicard Enduro/Rio PRO

Pret normal: 448,00 €

Pret special: 384,00 € (Pret fara TVA)

   

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Magicard ENDURO 3E

Cum sa scrieti o recomandare buna?

 • Familiarizati-va cu produsul inainte de scrierea recomandarii
 • Vorbiti despre functionalitatile produsului si despre caracteristicile acestuia. Ce ati fi vrut sa stiti despre produs inainte de achizitionare?
 • Indreptati-va atentia asupra produsului. A implinit asteptarile? Ce va place si ce nu la acest produs? De ce? Ati recomanda acest produs?
 • Incercati sa nu includeti informatii ce se pot modifica (pretul produsului sau oferte promotionale)

Nu trebuie sa includeti:

 • Limbaj inadecvat sau care poate leza anumite persoane;
 • Informatii despre alte companii de acelasi profil sau despre partenerii Printcard Systems
 • Informatii despre probleme in relatia cu printcard.ro. Pentru acestea, puteti folosi e-mail-ul de reclamatii
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup