Detalii Produs
Kit Magicard HoloKote FLEX personalizat

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Kit Magicard HoloKote FLEX personalizat

Pret normal: 485,00 €

Pret special: 460,00 € (Pret fara TVA)

Disponibilitate: In stocul furnizorului Livrare in 5-10 zile

 
Produs fabricat inMarea Britanie

Kit-ul Magicard HoloKote FLEX™ - disponibil exclusiv numai cu Rio PRO si Rio PRO Xtended

Sistem anti-copiere al cardurilor EXTREM DE SIGUR, HoloKote FLEX™, unic in lume si patentat de catre producatorul britanic de imprimante de carduri MAGICARD, permite posesorilor de imprimante Rio PRO sa implementeze o protectie vizuala personalizata cu propriul logo impotriva duplicarii neautorizate a cardurilor sau cartelelor emise.

Filigranul securizat este tiparit in procesul normal de imprimare fara a fi nevoie de alte consumabile suplimentare in afara de acest kit (vezi exemplul de mai jos). Dimensiunea si pozitia pe card se pot determina in momentul in care se face comanda.

Din motive de securitate aceasta optiune este realizata numai de catre producator si se va putea folosi pentru imprimarea unui numar nelimitat de carduri. Magicard tine o evidenta stricta si securizata a tuturor kit-urilor HoloKote™ si Holokote FLEX™ emise pentru a se evita comanda unui duplicat neutorizat.

 

 

Kit-ul personalizat HoloKote FLEX™ consta dintr-un CD cu elementul de design criptat si un card RFID. Dupa introducerea CD-ului in calculator, design-ul se incarca in memoria flash a imprimantei. Pentru a incepe tiparirea filigranului securizat Holokote pe card este necesara si introducerea in imprimanta (vezi foto alaturat) a cardului RFID. Fara acest card RFID, filigranul nu poate fi imprimat pe card.

Dupa utilizare, kit-ul poate fi impachetat inapoi in cutie si depozitat intr-un loc sigur cum ar fi de exemplu un seif.

Pentru o eficienta maxima este recomandat a fi utilizat in conjunctie cu cardurile HoloPatch™. Sistemul HoloKote FLEX™ este cea mai buna alternativa la holograma deoarece este simplu de utilizat, are costuri foarte reduse de utilizare si achizitionare, iar producerea si livrarea lui se face in cateva zile. Folosind link-ul de aici veti putea face o simulare, cum va arata sistemul HoloKote pe cardul dvs.

 

 

 


Diferenta dintre sistemul personalizat Holokote si Holokote Flex

Holokote™ utilizeaza un sablon fix de 6 coloane si 4 randuri tip caroiaj, cu imaginea filigranului, pe toata suprafata cardului iar HoloKote FLEX™ va permite sa specificati exact dimensiunea si pozitia filigranului securizat care se doreste a fi aplicat.Compatibil cu Magicard Rio PRO, Magicard Rio PRO Secure , Magicard Rio PRO Xtended

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Kit Magicard HoloKote FLEX personalizat

Cum sa scrieti o recomandare buna?

 • Familiarizati-va cu produsul inainte de scrierea recomandarii
 • Vorbiti despre functionalitatile produsului si despre caracteristicile acestuia. Ce ati fi vrut sa stiti despre produs inainte de achizitionare?
 • Indreptati-va atentia asupra produsului. A implinit asteptarile? Ce va place si ce nu la acest produs? De ce? Ati recomanda acest produs?
 • Incercati sa nu includeti informatii ce se pot modifica (pretul produsului sau oferte promotionale)

Nu trebuie sa includeti:

 • Limbaj inadecvat sau care poate leza anumite persoane;
 • Informatii despre alte companii de acelasi profil sau despre partenerii Printcard Systems
 • Informatii despre probleme in relatia cu printcard.ro. Pentru acestea, puteti folosi e-mail-ul de reclamatii
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup