Detalii Produs
Magicard Enduro 3E

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Magicard ENDURO 3E DUO

Pret disponibil la cerere

Disponibilitate: In stoc Livrare in 24-48 h

 
Produs fabricat inMarea Britanie

Nu poti sa te decizi? Nu stii ce imprimanta ti se potriveste cel mai bine?Intre orele 08:30 - 16:30 in timpul saptamanii, suna la 0264.59.77.36 si un consultant de vanzari o sa te ajute sa gasesti produsul potrivit sau foloseste configuratorul de imprimanta.

Magicard Enduro 3E DUO - Imprimanta de carduri pentru cei care au nevoie de un pic mai mult

Magicard Enduro 3E DUO este varianta duala/duplex a imprimantei Enduro 3E STD si este recomandata pentru utilizatorii care apreciaza avantajele imprimarii pe ambele fete dintr-o singura trecere.

Datorita flexibilitatii si usurintei in utilizare Enduro 3E DUO devine alegerea ideala pentru oricine doreste sa achizitioneze un astfel de echipament sau care doreste sa-si inlocuiasca vechea imprimanta.

Calitatea imprimării este îmbunătățită prin utilizarea profilelor de culoare ICC. Enduro 3E DUO depaseste astfel statutul de imprimanta mid-range.

Ce inseamna un profil de culoare ICC?   

Un profil ICC este un set de date digitale care, atunci cand este instalat, va pastra informatia despre gama de culori pe care imprimanta o poate utiliza, in conformitate cu standardele promulgate de International Color Consortium (ICC). De exemplu, un monitor poate expune o gama mai larga de culori decat poate o imprimanta sa listeze. Profilul ICC va reflecta acest lucru. Folosind profilele ICC pentru imprimanta Enduro 3E, acestea va transmite imprimantei cum trebuie sa modifice distributia culorii de pe ribon pentru un card imprimat perfect. Profilele de culoare ICC de la Magicard se asigura ca atributele de culoare ale imaginii sursa sunt mapate corect la imprimanta. Acest proces sta la baza imprimarii de calitate superioara a Magicard Enduro 3E DUO. Daca nu folositi profilul ICC veti descoperi ca rezultatele pe care le veti obtine de la imprimanta dumneavoastra nu sunt intocmai cu cele asteptate.

Datorita flexibilitatii si usurintei in utilizare Enduro 3E DUO devine alegerea ideala pentru oricine doreste sa achizitioneze un astfel de echipament sau care doreste sa-si inlocuiasca vechea imprimanta.

Pregatita pentru orice nevoi curente sau viitoare   

 • Sunt aduse imbunatatiri substantiale si constante la calitatea imprimarii si intensitatea culorilor, de catre inginerii Magicard, si de accea va recomandam sa actualizati cu regularitate firmware-ul si driverul imprimantei.
 • Fiecare imprimanta Magicard Enduro 3E DUO este livrata gratuit cu pachetul software eMedia CS2 versiunea STARTER, ulterior in functie de nevoi fiecare client avand posiblitatea sa-si actualizeze acest software la o versiune superioara (Standard, Professional sau Expert) contra cost, in functie de nevoi.

Include tehnologiile de rescriere si securizare carduri   

 • Enduro3E DUO este dotată cu tehnologia brevetată HoloKote care permite imprimarea unui filigran de securizare pe toată suprafața cardului in mod GRATUIT. Sunt disponibile 4 variante de filigran securizat pentru cardurile sau legitimatiile dumneavoastra (vezi foto de mai jos). 
 • Imprimanta este livrata cu optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile/reutilizabile (rewritable) inclusa GRATUIT.
 • Este o solutie practica de imprimare, stergere si reimprimare al aceluiasi card de pana la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (in functie de stratul termosensibil al cardului)! Costuri de imprimare: 0!!! Aceasta optiune este inclusa in mod gratuit. Puteti imprima un logo, un cod de bare sau text in 7 secunde. Zona maxima de imprimare pe card: 48 x 80 mm. Recomandam a se utiliza aceasta optiune in special pentru sisteme de abonamente sau permise temporare.

Flexibila, practica si vorbeste romaneste   

 • Posibilitatea de a comanda imprimanta cu multiple module de encodare carduri (magnetice, smart carduri sau carduri de proximitate), alimentatorul de 100 de carduri cât și posibilitatea alimentării manuale cu cartele, fac din Enduro 3E DUO un produs extrem de flexibil care poate fi adaptat oricărui proiect.
 • Are un design compact și atractiv. Dispune de un panou de control cu cristale lichide și afișaj în culori. Driver-ul plug & play, certificat Microsoft și complet localizat în limba ro, fac din Enduro 3E DUO un produs ușor de instalat și utilizat.
 • Fiecare imprimanta Magicard este garantata pentru utilizarea numai impreuna cu riboane originale. Clientii imprimantelor Magicard sunt astfel protejati impotriva consumabileor piratate, de slaba calitate, a caror utilizare poate duce la pierderea garantiei.

Producator Magicard
Sunati pentru pret Da
Tip imprimare Dubla fata
Tip imprimare suprafata Full Bleed
Profile de culoare ICC Yes
Volum imprimare Redus, Mediu
Optiuni encodare Standard (fara), Carduri Magnetice
Elemente de securitate card Standard (fara), Holokote/Holopatch
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare mono (sec/card) 7
Viteza imprimare color (sec/card) 35
Soft imprimare inclus Da
Imprimare carduri reinscriptibile Da
Grosime minima card [mm] 0.51 mm
Grosime maxima card [mm] 1.02 mm
Alimentare carduri Automata si manuala
Memorie imprimanta Indisponibil
Pret per card imprimat (simpla-fata) 0,22 €
Printer NFC Nu
Imprimare monocrom Verde, Albastru, Rosu, Alb, Negru, Argintiu, Auriu, Zona razuire
Imprimare carduri transparente Nu
Extensibilitate (realizabila de catre client) Indisponibila
Printer lock Nu
Garantie 3 ani
Garantie extinsa UltraPlus Extended
Aplicatii Carduri de fidelitate, Carduri de membru, Control acces, Legitimatii securizate, Carduri studenti
CardExchange 9

CardExchange 9

Pret: 50,00 € (Pret fara TVA)
TrustID

TrustID

Pret: 120,00 € (Pret fara TVA)
Cap imprimanta Magicard Enduro

Cap imprimanta Magicard Enduro

Pret: 350,00 € (Pret fara TVA)
   

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Magicard ENDURO 3E DUO

Cum sa scrieti o recomandare buna?

 • Familiarizati-va cu produsul inainte de scrierea recomandarii
 • Vorbiti despre functionalitatile produsului si despre caracteristicile acestuia. Ce ati fi vrut sa stiti despre produs inainte de achizitionare?
 • Indreptati-va atentia asupra produsului. A implinit asteptarile? Ce va place si ce nu la acest produs? De ce? Ati recomanda acest produs?
 • Incercati sa nu includeti informatii ce se pot modifica (pretul produsului sau oferte promotionale)

Nu trebuie sa includeti:

 • Limbaj inadecvat sau care poate leza anumite persoane;
 • Informatii despre alte companii de acelasi profil sau despre partenerii Printcard Systems
 • Informatii despre probleme in relatia cu printcard.ro. Pentru acestea, puteti folosi e-mail-ul de reclamatii
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup