Detalii Produs
Magicard Helix

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Magicard Helix

Pret disponibil la cerere

Disponibilitate: Disponibil la comanda Livrare in 7-14 zile

 
Complet Localizat inLIMBA ROMANA
 
Produs fabricat inMarea Britanie

Nu poti sa te decizi? Nu stii ce imprimanta ti se potriveste cel mai bine?Intre orele 08:30 - 16:30 in timpul saptamanii, suna la 0264.59.77.36 si un consultant de vanzari o sa te ajute sa gasesti produsul potrivit sau foloseste configuratorul de imprimanta.

Combinand imprimarea cu retransfer de inalta calitate cu o interfata inteligenta si securitatea vizuala incorporata, Helix este noul standard al identitatii de incredere.

Interfata touch screen intuitiva

Magicard Helix este prima imprimanta de carduri din lume ce ofera o interfata interactiva touch-screen. Indicatori vizuali arata tipul conectivitatii, temperatura si cate printuri sunt ramase disponibile pe consumabile. Un ecran de previzualizare in timpul imprimarii prezinta cardul in timpul personalizarii si progresul acestuia in timpul ciclului de imprimare. Interfata intuitiva va permite sa modificati usor setarile, cu ajutorul suplimentar furnizat de secvente video animate.

Magicard Helix touchscreen

Prima imprimanta cu retransfer din lume, cu tehnologie de securitate vizuala, tip filigran, incorporata

Magicard Helix este prima imprimanta cu re-transfer din lume, care poate aplica un filigran securizat vizibil pentru fiecare card, in timpul procesului de imprimare, introducand astfel o noua inovatie pentru care de altfel produsele Magicard sunt renumite. De asemenea, aceasta caracteristica exploateaza acest filigran pentru a obtine efectul de fluorescenta in conditii de iluminare UV.

 Magicard Helix Holokote+

Perfecta pentru un volum mare de imprimare similara offset.

Magicard Helix utilizeaza un proces de imprimare prin retransfer, prin care imaginile sunt imprimate mai intai pe un film de retransfer, trasferat ulterior cu ajutorul unei temperaturi mai ridicate pe suprafata cardului. Se obtin astfel imagini imprimate la o rezolutie inalta, pe toata suprafata cardlui, similar imprimarii offset. Prin imprimarea pe acest substrat controlat, imperfectiunile de imprimare din cauza suprafetelor neregulate a smart-cardurilor, a cardurilor de proximitate sau a cardurilor cu dubla interfata, sunt eliminate. Echipat cu o unitate de procesare de inalta calitate, Helix este propulsat de cel mai avansat si durabil mecanism de imprimare si ofera cea mai mare capacitate de printuri (1000 de printuri cu un ribon) din seria de imprimantae Magicard, facandu-l ideal pentru un volum mare de imprimari localizate sau emitere centralizata.

 Magicard Helix card

Cea mai versatila imprimanta de carduri din portofoliul Magicard

Caracteristica sa, filigranul personalizat HoloKote ofera un nivel suplimentar de securitate vizuala, fara a fi nevoie de o unitate suplimentara de laminare sau riboane holografice UV, care presupun costuri foarte mari de pregatire si un numar minim de comanda de cateva zeci de bucati. Ca si celelate modele de imprimante Magicard (Enduro si Rio PRO), Helix permite actualizarea la imprimare dubla-fata prin utilizarea unui ribon special, obtinand astfel un nou produs. Cu un cost minim, veti putea beneficia de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta operatiune o puteti face singuri, in confortul biroului dumneavoastra, fara a fi necesara prezenta unui specialist IT si fara adaugarea de componente suplimentare in imprimanta. Este singura imprimanat de pe piata cu tehnologie de imprimare prin retransfer care ofera aceasta facilitate.

 
 Versatilitate Magicard Helix
 

Posibilitati de encodare multiple

Magicard Helix poate fi comandata atat cu modulul de encodare carduri cu banda magentica cat si cu modulul combi (smart carduri si carduri de proximitate, MIFARE, DESFire si iClass). La cerere, Helix poate fi echipat pentru personalizarea si encodarea cardurilor bancare.

 

Securitate nedetectabila personalizata

Un ribon special UV poate fi utilizat cu Helix pentru tiparirea fotografiilor invizibile, logo-urilor, textelor sau simbolurilor atunci cand emiterea cardurilor de inalta securitate este necesara. Elementul imprimat UV nu este detectabil cu ochiul liber, dar este vizibil numai cu utilizarea unei surse de lumina UV. Acest ribon special YMCK-UV, utilizat impreuna cu filogranul Holokote+, ofera o caracteristica unica la preturi accesibile si totusi foarte sigure pentru a reduce pesibilitatea contrafacerii unui card.

 
 

Cea mai buna garantie in domeniu: UltraCoverPlus

In cazul unei defectiuni la imprimanta profesionala Magicard Helix, aceasta este acoperita de cea mai buna garantie in domeniu pe o perioada de 3 ani. Capul de imprimare este garantat pe toata durata de viata a echipamentului, indiferent de numarul de carduri imprimate. UltraCoverPlus presupune si livrarea unui echipament care va inlocui imprimanta dumneavoastra pe toata perioada in care aceasta se afla in service si aveti de asemenea, si siguranta unei inlocuirii garantate a produsului in cazul in care acesta are defectiuni ce nu pot fi remediate.

 
 
Producator Magicard
Sunati pentru pret Da
Tip imprimare Simpla fata
Tip imprimare suprafata Full Bleed
Profile de culoare ICC No
Volum imprimare Mediu-Mare
Optiuni encodare Standard (fara), Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate
Elemente de securitate card Standard (fara), Holokote/Holopatch, Holokote personalizat, Holokote Flex, Holograma, UltraViolet
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare mono (sec/card) Nu imprima monocrom
Viteza imprimare color (sec/card) 30
Soft imprimare inclus Da
Imprimare carduri reinscriptibile Nu
Grosime minima card [mm] 0.76 mm
Grosime maxima card [mm] 0.76 mm
Alimentare carduri Automata
Memorie imprimanta Indisponibil
Pret per card imprimat (simpla-fata) Nu
Printer NFC Nu
Imprimare monocrom Nu imprima monocrom
Imprimare carduri transparente Nu
Extensibilitate (realizabila de catre client) 802.11 b/g WiFi, Encoder banda magnetica, Encodare smart card si proximitate, Adaptare la imprimarea dubla-fata
Printer lock Da
Garantie 3 ani
Garantie extinsa UltraPlus Extended
Aplicatii Carduri de fidelitate, Carduri de membru, Control acces, Legitimatii securizate, Carduri studenti, Guvern, Aeroport/Transport, Carduri e-payment, Acces targuri si conferinte, Carduri bancare
TrustID

TrustID

Pret: 120,00 € (Pret fara TVA)
CardExchange 9

CardExchange 9

Pret: 50,00 € (Pret fara TVA)
     

Folositi acest produs? Impartasiti experienta dumneavoastra pentru ca ceilalti sa aleaga mai informati.

Produs pentru evaluare: Magicard Helix

Cum sa scrieti o recomandare buna?

 • Familiarizati-va cu produsul inainte de scrierea recomandarii
 • Vorbiti despre functionalitatile produsului si despre caracteristicile acestuia. Ce ati fi vrut sa stiti despre produs inainte de achizitionare?
 • Indreptati-va atentia asupra produsului. A implinit asteptarile? Ce va place si ce nu la acest produs? De ce? Ati recomanda acest produs?
 • Incercati sa nu includeti informatii ce se pot modifica (pretul produsului sau oferte promotionale)

Nu trebuie sa includeti:

 • Limbaj inadecvat sau care poate leza anumite persoane;
 • Informatii despre alte companii de acelasi profil sau despre partenerii Printcard Systems
 • Informatii despre probleme in relatia cu printcard.ro. Pentru acestea, puteti folosi e-mail-ul de reclamatii
Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
 • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
 • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
  aveţi?
 • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup