Tehnologii, optiuni si garantii

Imprimare

Edge to edgeImprimare full color (margine-margine) pe toata suprafata cardului.

Imprimare duplexImprimarea automata pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere. Aceasta optiune este inclusa din fabrica la modele de imprimate Enduro 3E DUO, Rio PRO DUO,Prima 4 DUO si Helix DUO. Pentru Enduro 3E STD, Rio PRO STD si Helix STD aceasta optiune se poate obtine contra cost.

Imprimare reinscriptibilaFunctie de imprimare carduri reutilizabile (reinscriptibile). Este o solutie practica de imprimare, stergere si reimprimare al aceluiasi card de pana la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (in functie de stratul termosensibil al cardului) fara a utiliza alte consumabile (riboane) si cu costuri de imprimare nule.

Profile de culoare ICCCalitate superioara a imprimarii, imbunatatita de utilizarea profilelor de culoare ICC. Profilele de culoare ICC de Magicard se asigura ca atributele de culoare ale imaginii sursa sunt mapate corect la imprimanta. Acest proces sta la baza imprimarii de calitate superioara a Magicard Rio PRO si Enduro 3E.


Securitate

Magicard HoloKote™Sistem Anti-Copiere al cardurilor EXTREM DE SIGUR. Protectia impotriva falsificarii cardurilor, este realizata datorita sistemului HoloKote, tip filigran, ce nu poate fi copiat sau evitat.

Holokote™ personalizabilOptiune de personalizare a modulului Holokote. Aceasta optiune este diponibila numai la urmatoarele modele: Rio Pro si Rio PRO Xtended. Din motive de securitate aceasta optiune este realizata numai de catre producator contra cost si se va putea folosi pentru imprimarea unui numar nelimitat de carduri. Pentru o eficienta maxima este recomandat a fi utilizat in conjunctie cu cardurile HoloPatch. Sistemul HoloKote™ este cea mai buna alternativa la holograma deoarece este simplu de utilizat, are costuri foarte reduse de utilizare si achizitionare iar producerea si livrarea lui se face in cateva zile. Folosind link-ul acesta veti putea afla cum va arata sistemul HoloKote pe cardul dvs.

HoloKote FLEX™Este cel mai accesibil sistem de protectie impotriva falsificarii si duplicarii cardurilor. Aceasta caracteristica unica de securizare, incorporeaza un filigran super sigur si personalizat cu datele cerute de dvs., care poate sa aiba ORICE dimensiune si poate fi amplasat in ORICE loc pe suprafata cardului.

Carduri Holopatch™Imprima Carduri Holopatch care contin un folio special in coltul din dreapta al acestora, care folosit in conjunctie cu sistemul HoloKote permit crearea de carduri imposibil de falsificat.

Ultra VioletMagicard ofera un ribon cu imprimare in spectrul ultra violet (UV) pentru a fi utilizat cu imprimata Prima 4 si Helix, destinat imprimarii de fotografii, logo-uri, texte sau simboluri invizibile atunci cand se emit carduri securizate.
Elementele UV imprimate pe card sunt invizibile cu ochiul liber si devin vizibile doar expuse la o sursa de lumina ultravioleta (black light).
Aceasta caracteristica de securitate UV permite organizatiilor capacitatea de a oferi un element de securitate suplimentar pentru validare multipla.
Pentru societatile cu bugete mai reduse, pentru care personalizarea cu ajutorul laminarii holografice nu este posibila, utilizarea riboanelor de tip YMCK-UV ofera o caracteristica extrem de accesibila si sigura pentru a reduce posibilitatea de contrafacere si reproducere neautorizata a cardurilor.

Laminare suplimentaraLaminarea suplimentara este oferita de laminatorul extern disponibil contra cost pentru Magicard Prima 4 (aplica un strat ultra protector pe suprafata cardurilor imprimate sau un strat de laminare holografica).

Printer lockPentru o securitate sporita, Magicard Rio PRO Secure, Magicard Prima 4 si Magicard Helix sunt disponibile cu functie de blocare pentru a restrictiona accesul la functiile imprimantei. Prima 4 are incorporat un sistem de blocare in format electronic atat pentru alimentator cat si pentru colectorul de carduri. Rio PRO Secure este disponibil cu capac si colector de carduri asigurate de incuietori fizice.


Encodare

Banda magneticaToate imprimantele pot fi comandate cu standardul ISO 7811 de codificare HiCo a cardurilor cu banda magnetica. Encoderul de banda magnetica cu dubla coercivitate HiCo/LoCo, oferta codare pentru toate cele trei piste ale cardului, oferind utilizatorului fexibiliate totala. Optiunea este disponibila contra cost.

Smart cardCodarea cardurilor permite scrierea datelor electronice in card, in timp de acestea sunt imprimate. Imprimantele Magicard suporta o gama larga de optiuni integrate de codare a cardurilor:
Cipuri de contact - ISO 7816
Cipuri de proximitate - optiune encodare carduri proximitate MIFARE, HID i-Class, Inside Technologies sau Desfire
Pot fi comandate separat sau in combinatie cu encoderele de banda magnetica. Optiunile sunt disponibile contra cost.


Conectivitate si adaptare

EthernetPortul Ethernet integrat in imprimantele Magicard, permite utilizatorilor sa obtina eficienta operationala mult imbunatatita, in special pentru organizatiile sau companiile de mari dimensiuni si cu multe imprimante de carduri cum ar fi universitatile, organizatori de evenimente, supermarket-urile, ministerele sau alte agentii guvernamentale, etc. Avand mai multe imprimante legate in retea, beneficiati de o imprimare continua chiar si in timp ce un ribon este inlocuit la una din imprimante. Acest lucru creste fiabilitatea sistemului in ansamblu, deoarece de pe orice calculator se poate imprima la orice imprimanta de carduri din retea si nu pot aparea sincope in cazul unor probleme tehnice cu o statie de lucru sau o imprimanta. Flexibiltatea imprimarii cardurilor este de asemnea crescuta de conectivitatea la o retea. De exemplu, calculatorul care contine programul informatic de eliberare a legitimatiilor poate fi acum situat intro alta camera sau intro alta cladire fata de imprimanta de carduri. Cu portul Ethernet integrat, utilizatorii de imprimante de carduri economisesc timp si spatiu.

Duplex upgradePosibilitate de extindere a utilitatii imprimantei printr-un simplu kit de adaptare obtinand astfel un nou produs. Cu un cost minim, beneficiati de o noua imprimanta care poate imprima automat pe ambele fete ale cardului dintr-o singura trecere.


Garantie

Ultra PlusIn cazul putin probabil al unei defectiuni la imprimantele Magicard, acestea sunt acoperite de cea mai buna garantie in domeniu pe o perioada de 2 ani. Garantia UltraPlus va garanteaza ca in cazul unui viciu de fabricatie aparut in primele 30 de zile de la achizitionare, imprimanta se inlocuieste cu una noua. De asemenea, in cazul in care interventia in service dureaza mai mult de 2 zile, veti beneficia de un echipament care va inlocui imprimanta care se afla in service. Garantia de 2 ani UltraPlus se aplica urmatoarelor imprimante: Magicard Pronto si Enduro 3E.

Ultra Cover PlusIn cazul unei defectiuni la imprimantele profesionale Magicard, acestea sunt acoperite de cea mai buna garantie in domeniu pe o perioada de 3 ani. Aceasta garantie acopera o inlocuire gratuita a capului de imprimare indiferent de cauza defectului. UltraCoverPlus presupune si livrarea unui echipament care va inlocui imprimanta dumneavoastra pe toata perioada in care aceasta se afla in service. Garantia de 3 ani UltraCoverPlus se aplica urmatoarelor imprimante: Magicard Rio PRO, Rio PRO Xtended, Prima 4 si Helix si aveti siguranta unei inlocuirii garantate a produsului in cazul in care acesta are defectiuni ce nu pot fi remediate.

UltraPlus ExtendedPentru toata gama de imprimante de carduri Magicard, puteti opta contra cost si pentru garantie extinsa de 1 sau 2 ani fata de garantia oferita de producator. Avantaje:
1. Siguranta - Beneficiati de siguranta repararii in cazul unor probleme de functionare.
2. Economie - Evitati situatia in care bugetul nu va permite repararea sau inlocuirea produsului.
3. Functionare continua - Primiti o imprimanta la schimb in perioada in care produsul dumneavoastra se afla in service. Preintampinam, astfel, situatiile in care stoparea productiei poate reprezenta un risc.

Nu exista produse care sa corespunda selectiei.

Cheltuiți sau investiţi?Aflați cum puteți alege imprimanta de carduri pe măsura nevoilor dumneavoastră.
Introduceţi în căsuţele alăturate datele dumneavoastră şi veţi primi GRATUIT singurul eBook din România care vă ajută să investiţi eficient - în funcţie de nevoi - "Cum să alegeţi imprimanta de carduri potrivită pentru afacerea dumneavoastră?"şi veţi afla:
  • Ce funcţionalităţi trebuie să aibă o imprimantă potrivită nevoilor dumneavoastră?
  • Cum să alegeţi în funcţie de bugetul pe care îl
    aveţi?
  • Ce tipuri de imprimante aduc cele mai multe beneficii pe termen lung afacerii dumneavoastră?
DESCĂRCĂȚI GRATUIT
PROPRIUL EXEMPLAR
prin abonarea la newsletter și veţi primi pe email eBook-ul nostru complet în format .PDF.


Informaţiile furnizate nu vor fi transmise către terţi.
Nu, mulţumesc Termeni şi conditii
Close
Open Newsletter Popup