...

Card PVC Premium Biodegradabil, CR-80, alb, set 100 buc

71 lei (cu TVA)

CR80, 0,76 mm grosime, alb, biodegradabile comandă minimă 100 carduri. Prețul afișat este cu TVA inclus pentru un pachet de 100 bucăți.

Descriere

Descriere

Card PVC Premium Biodegradabil – Soluția ecologică pentru identificare și fedelizare

Descoperă cardurile ecologice fabricate dintr-o rășină PVC inovatoare, tratate pentru a fi complet biodegradabile. Aceste carduri sunt concepute să ofere aceeași funcționalitate ca și cardurile PVC standard în condiții normale de utilizare, însă, atunci când sunt introduse în medii fertile cum ar fi compostul, gropile de gunoi sau mediile acvatice, începe procesul de descompunere, finalizându-se în aproximativ 1-5 ani. Acest proces implică colonizarea suprafeței cardului de către microorganisme, care utilizează structura sa polimerică ca sursă de energie și hrană.

Cardurile de plastic alb bio-degradabile sunt fabricate cu o atenție deosebită la calitate și sunt complet compatibile pentru a fi tipărite și personalizate cu orice imprimantă de carduri. Fiind extrem de populare, aceste carduri sunt preferate de mii de firme și corporații în fiecare zi pentru nevoile lor de identificare.

Caracteristici principale:

  • Ecologice și biodegradabile: Fabricate dintr-o rășină PVC inovatoare, aceste carduri se descompun complet în condiții favorabile, oferind o alternativă sustenabilă la cardurile PVC tradiționale.
  • Calitate premium: Cardurile sunt fabricate cu standarde ridicate de calitate, asigurând rezistență și fiabilitate în utilizare.
  • Compatibilitate universală: Pot fi tipărite și personalizate cu orice imprimantă de carduri, oferindu-vă flexibilitate în gestionarea proiectelor dvs. de identificare.
  • Ambalaj convenabil: Cardurile sunt impachetate și tiplate în pachete a câte 100 de bucăți, facilitând gestionarea și utilizarea acestora.

Comandă minimă 100 de bucăți: Pentru a vă asigura accesul la această soluție ecologică și eficientă, cardurile PVC Premium Biodegradabile sunt disponibile pentru comandă minimă de 100 de bucăți (1 pachet).

Alege produsul card PVC Premium Biodegradabil pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului înconjurător și pentru a oferi clienților dvs. o opțiune responsabilă și durabilă pentru nevoile lor de identificare.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.