...

Termeni si conditii

1. Condiţii de livrare

Expedierea produselor

Magicard.ro asigură transportul gratuit comenzilor de peste 1000 lei făcute în România.
Comenzilor cu o valoare mai mică de 1000 lei li se adaugă o taxă de transport de 19,5 lei.

Termenul de livrare

Magicard.ro estimează pentru dumneavoastră data expedierii şi termenul de livrare în funcţie de disponibilitatea produselor cumpărate. Veţi primi aceste informaţii după finalizarea comenzii în emailul de confirmare, precum şi în sumarul comenzii din contul dumneavoastră. În cazul în care produsul comandat nu se află în stoc, veţi fi informat telefonic sau prin email despre timpul de întârziere.

Timpii de distribuţie

Prin curier ‒ FAN Curier, Cargus sau Sameday
În maximum două zile de la data finalizării comenzii. Orice altă întârziere sau indisponibilitate a produsului comandat în această perioadă va fi anunţată prin email.

Calcularea costurilor de transport în afara ţării

Pentru expedierea coletelor în afara ţării, Magicard.ro colaborează cu firma de curierat DPD.

Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare, preţurilor produselor şi costurilor de transport.

2. Confidenţialitate

Magicard.ro respectă confidenţialitatea tuturor datelor introduse la efectuarea unei comenzi. NU încurajăm SPAM-ul, NU vindem şi NU facem schimb de adrese de email obţinute prin intermediul acestui site.

Informaţiile primite nu vor fi divulgate către terţe părţi, cu excepţia firmelor de curierat şi doar cu scopul livrării comenzii.

Informaţiile personale pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor din magazinul virtual:

-procesarea comenzilor;
-oferirea de produse şi/sau servicii;
-soluţionarea cererilor, întrebărilor şi/sau a reclamaţiilor făcute către noi;
-realizarea studiilor de piaţă şi marketing;
-înregistrarea informaţiilor în vederea promovării ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor, promoţiilor şi a altor beneficii;
-trimiterea newsletterului cu informaţii relevante din domeniul sănătăţii, spiritualităţii, dezvoltării personale şi ştiinţelor de frontieră/medicina cuantică;
-ne obligăm să încetăm comunicările prin email către dumneavoastră în maximum trei zile din momentul în care ne solicitaţi acest lucru.

3. Drepturi de autor

Articolele, informaţiile publicate pe site cu privire la descrierea produselor sau a principiilor pe baza cărora acestea funcţionează, imaginile, elementele de grafică web, scripturile şi software-ul reprezintă proprietatea Quantsoft ID SRL, compania care deţine marca Magicard.ro, şi a partenerilor săi, fiind protejate prin licenţă de timpul Common Licence şi de Legea pentru protecţia drepturilor de autor.

Preluarea informaţiilor despre produse sau a imaginilor acestora fără acordul scris al companiei Quantsoft ID SRL este considerată furt de proprietate intelectuală şi se sancţionează conform legislaţiei în vigoare.

Tentativele de acces neautorizat la site şi încercările de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente.

Orice conflict apărut între Magicard.ro şi clienţii noştri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din domeniu.

4. Condiţii şi termeni de utilizare

Sunteţi bineveniţi la Magicard.ro şi vă mulţumim pentru atenţia pe care ne-o acordaţi.

Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie să ştiţi că serviciile noastre sunt oferite cu anumite condiţii.

Dacă vizitaţi magazinul Magicard.ro, folosiţi sau veţi folosi serviciile furnizate de noi înseamnă că acceptaţi condiţiile de mai jos.

Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Confidenţialitatea

Pentru a înţelege mai bine modul nostru de lucru, vă rugăm să citiţi cu atenţie regulile de Confidenţialitate care reprezintă, de asemenea, o condiţie de vizitare a magazinului nostru pe care dumneavoastră o acceptaţi în întregime.

Comunicatele electronice

Atunci când vizitaţi magazinul nostru sau când ne trimiteţi un email înseamnă că dumneavoastră comunicaţi cu noi în mod electronic. În acest sens, consimţiţi următoarele:

-să primiţi în acelaşi mod de la noi mesajele;
-să agreaţi mesajele postate de noi pe magazinul Magicard.ro;
-că toate înţelegerile, mesajele, notele sau alte informaţii pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerinţele legale pe care le implică acest tip de comunicare.

Drepturile de autor

Conţinutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Quantsoft ID SRL, firma care deţine marca Magicard.ro, şi cad sub incidenţa dreptului de autor prevăzut de legea română.

Drepturile de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor menţionaţi la sfârşitul textului respectiv.

Drepturile de autor pentru siglele şi sloganele partenerilor şi colaboratorilor noştri le aparţin acestora şi sunt reproduse cu acceptul lor.

Accesul în website

Site-ul Magicard.ro vă oferă dreptul limitat de a accesa şi folosi în scop personal acest website.

Limitarea se impune în cazul descărcării şi stocării (altfel decât in cache) sau modificării, în întregime sau parţial, a conţinutului acestui website, în situaţia în care nu există un accept scris din partea noastră.

Nu este permisă revânzarea sau folosirea în scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preţurilor, parţial sau în întregime, fără consimţământul nostru scris.

Acest website, parţial sau în totalitate, nu poate fi reprodus, copiat, vândut, revândut, vizitat sau exploatat în vreun alt fel pentru un scop comercial, fără consimţământul nostru scris.

Nu este permisă utilizarea în frame-uri a mărcilor, logourilor sau altor informaţii specifice Magicard.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistică), fără consimţământul nostru scris.

Nu este permisă utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care să conţină numele Magicard.ro sau alte mărci înregistrate din acest website, fără consimţământul nostru scris.

Este permisă, cu drept de revocare şi neexclusiv, crearea hiperlinkurilor către pagina principală a Magicard.ro atât timp cât acel link nu denigrează sau pune într-o lumină nefavorabilă website-ul Magicard.ro, partenerii săi sau produsele incluse în magazin.

Contul dumneavoastră

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola dumneavoastră.

Magicard.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului sau a contului dumneavoastră personal sau de a anula comenzi fără nicio restricţie sau înștiințare prealabilă.

Impresii, comentarii, comunicări diverse

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu atentează la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau nu aduce injurii unui terţ.

De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice altă formă de spam.

Magicard.ro îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

Descrierea produselor

Echipa Magicard.ro doreşte să vă prezinte cât mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi, Magicard.ro nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor, precum şi conţinutul acestui website sunt lipsite de erori, complete şi actuale. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este returnarea produsului nefolosit.

5. Politica de retur (doar persoane fizice)

Returnarea produselor în 14 de zile de la achiziţionare
Contravaloarea produselor trimise retur se achita clientului in termen de 14 de zile de la primirea lor la sediul Quantsoft ID SRL.
Produsele returnate trebuie să fie funcţionale, în parametrii normali şi să fie însoţite de certificatul de garanţie în original, documentul fiscal de achiziţie, în original.
Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, deteriorări mecanice şi trebuie să aibă ambalajul original.
Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie să fi suferit niciun fel de intervenţie în service.
Produsele care nu se află în ambalajul original sau sunt returnate fără accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.
Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare a produselor.
Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoştinţă condiţiile prezentului regulament şi este de acord în totalitate.

Politică de rambursări și returnări detailată o puteți consulta aici.

6. Garanţia

Produsele noastre au certificate de garanţie valabile 24 de luni. Dacă apar probleme în timpul perioadei de garanţie sau după ce expiră această perioadă, trebuie să trimiteţi produsul la sediul nostru. Pentru acest lucru, ne puteţi contacta telefonic, numerele de telefon fiind afişate în rubrica Contact.

7. Soluţionarea litigiilor

Conducerea firmei Quantsoft ID SRL va face tot posibilul ca neînţelegerile privind orice tip de dispută între aceasta şi terţe părţi să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanţii lor. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

8. Modificări în politicile Magicard.ro

Vă rugăm să revedeţi şi celelalte politici ale companiei Magicard.ro, precum politica de preţuri sau politica de retur, politici care, de asemenea, condiţionează vizita dumneavoastră pe site-ul Magicard.ro.

Ne rezervăm dreptul de a face în orice moment modificări în magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea), precum şi în aceste condiţii de vizitare şi utilizare a magazinului Magicard.ro, fără a avea obligaţia de a anunţa în prealabil persoanele terţe.

9. Politica de livrare

Vă rugăm să verificaţi coletul în momentul în care îl primiţi prin curier. Acesta nu trebuie să fie deteriorat, desfăcut şi nu trebuie să aibă semne vizibile de lovire.

În cazul în care constataţi că a fost deteriorat, desfăcut şi prezintă semne vizibile de lovire în timpul transportului, refuzaţi-l şi sunaţi-ne pentru a soluţiona problema.

Aparatele noastre sunt atent testate şi verificate, iar când le livrăm sunt în perfectă stare de funcţionare.

10. Politica de preţuri

Preţul final plătit de dumneavoastră reprezintă preţul efectiv al produsului.

Pe site sunt afişate preţurile în LEI la un cursul Libra Bank. Din acest motiv, este posibil să existe mici diferenţe între suma afişată în proforma emisă şi factura efectuată în contabilitate. Aşadar, preţurile produselor Magicard.ro se calculează în funcţie de cursul EURO al Libra Bank din ziua în care se efectuează factura fiscală. Reducerile NU se cumuleaza!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.