...

Card PVC Premium cu canturi holografice CR80, 30mil, alb, set 100 buc

232 lei (cu TVA)

CR80, 0,76 mm grosime, alb, margine holografică, comandă minimă 100 carduri. Prețul afișat este cu TVA inclus pentru un pachet de 100 carduri. Se poate livra in 5-7 zile lucrătoare.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Card PVC Premium cu canturi holografice – Eleganță și securitate într-un singur produs

Descoperă cardurile PVC Premium cu canturi holografice, o opțiune exclusivă care aduce o notă distinctă de eleganță și securitate proiectelor tale de personalizare a cardurilor. Fabricate din plastic de înaltă calitate, aceste carduri oferă o calitate superioară și un aspect premium, fiind perfecte pentru legitimații securizate, carți de vizită elegante sau carduri de membru VIP.

Caracteristici cheie:

  • Calitate Super PREMIUM: cardurile din plastic (PVC) de culoare albă cu canturi holografice sunt realizate cu o atenție deosebită la detalii, asigurând o calitate superioară și o durabilitate remarcabilă.
  • Canturi holografice: marginile acestor carduri sunt accentuate printr-un efect holografic elegant, adăugând o notă de rafinament și siguranță.
  • Imprimare color sau monocrom: versatilitatea acestor carduri le permite să fie imprimate atât color, cât și monocrom, oferind o gamă variată de opțiuni pentru personalizare.
  • Imagini detaliate și culori vii: imaginile imprimate pe aceste carduri sunt redată cu o claritate excepțională și au culori extrem de vii, asigurând un impact vizual puternic și memorabil.
  • Recomandat pentru diverse aplicații: datorită aspectului lor deosebit, aceste carduri sunt recomandate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv legitimări securizate, cărți de vizită elegante sau carduri de membru VIP.
  • Ambalaj convenabil: cardurile sunt împachetate în pachete conținând câte 100 de bucăți, asigurându-se astfel că sunt gata de utilizare imediată și ușor de gestionat.

Comandă minimă 100 de bucăți: pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților, aceste carduri pvc premium cu canturi holografice sunt disponibile pentru comandă minimă de 100 de bucăți (1 pachet), oferindu-le utilizatorilor flexibilitate în gestionarea stocurilor și a cererilor de imprimare.

Alege produsul carduri PVC premium cu canturi holografice, de la magicard.ro pentru a aduce un plus de eleganță și siguranță proiectelor tale, indiferent de aplicație. Cu detalii impecabile și un aspect premium, aceste carduri vor impresiona cu siguranță.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.