...

Card RFID 125Khz ISO TK4200/EM4200 inscripționate

lei (cu TVA)

Card tip ISO, TK4100 (125Khz), inscriptionat 13D, ID ultimii 5 bytes. Cardul ISO este cel mai economic tip de transponder RFID din PVC pot fi personalizate prin imprimare retransfer sau UV. Reducere 10% la pachet de 200 de carduri.

Comercializat numai in pachete de 100 buc.
Dimensiuni: 86 mmx54 mm

Descriere

Descriere

Card RFID TK4100, 125Khz ISO, inseriate 13D

Instrument esențial pentru gestionarea eficientă a accesului și identificării în diverse contexte. Construite conform standardelor ISO, aceste carduri beneficiază de o durabilitate sporită, fiind fabricate din materiale precum PVC sau PET, ceea ce le conferă rezistență și fiabilitate.

Personalizarea reprezintă un aspect fundamental al serviciilor noastre legate de cardurile RFID TK4100. Cu capacitatea de a imprima designuri grafice complexe pe ambele fețe ale cardului, ne asigurăm că fiecare produs este adaptat necesităților și cerințelor clienților noștri. Această abordare flexibilă de personalizare ne permite să oferim soluții unice, perfect adaptate mediului dvs. de afaceri.

Serviciul nostru de personalizare color a cardurilor vă oferă posibilitatea de a da viață oricărei viziuni grafice într-un format de card. Indiferent dacă doriți să imprimați logo-ul corporativ, informații de identificare sau alte elemente grafice distincte, echipa noastră este pregătită să asigure o execuție impecabilă, cu o atenție deosebită la detalii și calitate.

Aplicații card RFID TK4100:

  • Sisteme de Control Acces
  • Pontaj Electronic
  • Ticketing
  • Identificare în Campus
  • Sisteme de Fidelizare

Indiferent de sectorul de activitate, aceste carduri reprezintă o soluție sigură și eficientă pentru gestionarea identității și accesului. Cu caracteristicile lor tehnice avansate și adaptabilitatea la diferite scenarii de utilizare, produsul card RFID TK4100 este partenerul ideal pentru soluțiile de identificare și securitate.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre cum aceste carduri pot îmbunătăți securitatea și eficiența operațiunilor dvs. de afaceri.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.