...

Imprimanta carduri Magicard Prima 8

Descriere

Imprimanta carduri Magicard Prima 8 – Imprimanta de carduri avansată pentru calitate superioară a imprimării și fiabilitate neegalată

Imprimanta carduri Magicard Prima 8 reprezintă apogeul tehnologic în domeniul imprimantelor de carduri cu tipărire prin re-transfer, fiind recunoscută drept Rolls Royce-ul industriei. Această imprimantă își stabilește standardele prin tehnologia de imprimare avansată, oferind cea mai înaltă calitate a imprimării disponibilă pentru producția în volum mediu și mare de carduri.

Cu capacitatea sa unică de a imprima pe orice tip de suprafață de card, imprimanta carduri Magicard Prima 8 se recomandă în special pentru aplicații care implică smart-carduri, carduri de proximitate sau carduri cu dublă interfață.

Disponibilă atât în varianta de tipărire simplă pe față cât și dublă față, imprimanta carduri Magicard Prima 8 se integrează perfect cu noua unitate de laminare, permitând laminarea atât a unei fețe cât și a ambelor fețe ale cardului într-o singură trecere.

Procesul de imprimare cu imprimanta carduri Magicard Prima 8 începe prin tipărirea negativului design-ului pe un ribon de retransfer transparent, care este apoi aplicat și laminat pe suprafața cardului din PVC, PET, AVS sau PVH. Calitatea imprimării obținute este comparabilă cu cea a tipăririi offset, însă cu avantajul adițional al posibilității de a personaliza fiecare card în mod unic.

Caracteristici și opțiuni imprimanta carduri Magicard Prima 8:
 1. Calitate deosebită a imprimării similară offset: Producerea de carduri cu o calitate de imprimare superioară, comparabilă cu standardele industriei de tipărire offset.
 2. Dimensiuni și greutate reduse: Comparativ cu generația anterioară, Magicard Prima 8 se remarcă prin designul său compact și greutatea redusă, oferind o soluție ergonomică și ușor de manevrat.
 3. Viteză de imprimare ridicată: Performanțele superioare ale Magicard Prima 8 conduc la o creștere semnificativă a vitezei de imprimare în comparație cu modelele anterioare, optimizând astfel eficiența producției.
 4. Service cu înlocuire: Beneficiind de o garanție extinsă de 3 ani, MagiCover Plus asigură acoperirea completă a imprimantei și oferă servicii de înlocuire în caz de defecțiuni, furnizând utilizatorilor un suport tehnic de încredere.
 5. Componente interne fiabile și robuste: Construită pentru durabilitate și performanță pe termen lung, Magicard Prima 8 integrează componente interne de înaltă calitate japoneze, asigurând o funcționare fără probleme și imprimarea unor cantități mari de carduri pe o perioadă îndelungată.
 6. Conexiune Ethernet și USB 2.0 incluse: Interfața Ethernet și USB 2.0 facilitează integrarea și conectivitatea imprimantei în diverse medii de lucru, oferind flexibilitate și compatibilitate extinsă.
 7. Opțiuni variate de encodare: Magicard Prima 8 suportă o gamă diversificată de tehnologii de encodare, inclusiv Philips Mifare, Desfire, Mifare ProX și i.code; HID iClass; Legic; Texas TagIT; ST; Infineon; Atmel; KSW, permitând personalizarea cardurilor în funcție de cerințele specifice ale utilizatorilor.
 8. Funcție de corectare a curburii cardului: Funcția integrată de corectare a curburii cardului asigură obținerea unor rezultate impecabile, chiar și în condiții de temperatură variabile.
 9. Unitate de laminare externă suplimentară îmbunătățită: În completarea capacităților sale, Magicard Prima 8 este echipată cu o unitate de laminare externă suplimentară, oferind opțiuni extinse pentru finisarea și protejarea cardurilor.
 10. Garanție unică de 3 ani: Oferta de garanție unică MagiCover Plus de 3 ani, împreună cu suportul tehnic de calitate la nivel mondial, reprezintă un avantaj distinctiv al utilizării imprimantelor Magicard, asigurând clienților o experiență de utilizare fără griji și un suport complet pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului.

Fiecare imprimantă Magicard este garantată pentru utilizarea numai împreună cu riboane originale, autorizate pentru piața din Romania. Clienții imprimantelor Magicard sunt astfel protejați împotriva consumabilelor piratate, de slabă calitate, a căror utilizare poate duce la pierderea garanției.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla fata/Dublă față
Tip imprimare suprafata Full Bleed (margine-margine similară offset)
Volum imprimare Mare
Optiuni encodare Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate, Carduri tehnologice, Carduri cu dublă interfață
Elemente de securitate card UV
Rezolutie imprimare 300 dpi (optional 600 dpi)
Viteza imprimare color (sec/card) 100 de carduri pe oră
Soft imprimare inclus Da
Alimentare carduri Automata – 100 carduri
Ethernet Da (optiune inclusa)
Printer lock Da
Garantie MagiCoverPlus (3 ani)
Garantie extinsa MagiCoverPlus Extended
Aplicatii Control acces, Legitimatii securizate, Guvern, Aeroport/Transport, Carduri e-payment

Cere oferta

Solicita oferta Magicard Prima 8

 • 1 + 77 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.