...

Imprimanta carduri Magicard Pronto100

Descriere

Imprimanta carduri Magicard PRONTO100 – Cea mai compactă, rapidă și cu cea mai bună calitate a imprimării de carduri din clasa sa; Pronto 100 este un dispozitiv revoluționar, optimizat cu sistemul Clix de gestionare a utilizatorilor de la distanță, care respectă promisiunea Magicard privind protecția mediului.

Proiectată de la zero pentru a fi cea mai bună din clasa sa, imprimanta de carduri Pronto100 are specificații demne de o imprimantă profesională. Cu un accent pus pe viteza imprimării, calitate ireproșabilă a imprimării, și prietenoasă cu mediul înconjurător, imprimanta carduri Pronto100 a fost dezvoltată pentru a depăși așteptările consumatorului de astăzi, pasionat de tehnologie și conectat în permanență.

Software-ul Magicard Design & Print inclus în pachet permite utilizatorilor să imprime de fiecare dată carduri foarte clare, în timp ce interfața de utilizator CLIX Networked Monitoring permite utilizatorilor să verifice nivelul consumabilului, să imprime un card de test, să configureze sistemul de siguranță vizuală HoloKote® și multe altele.

Rezultatul? O imprimantă demnă de secolul XXI care încorporează experiența de 30 de ani a Magicard în domeniul imprimantelor de carduri, la un preț atractiv și care este fabricată manual în Marea Britanie.

Fiind foarte compactă, Pronto100 dovedește că cele mai bune imprimante de carduri pot fi livrate și în dimensiuni reduse. Datorită acestora și a greutății reduse, Pronto100 se va potrivi în birouri mari sau mici, fiind ideală inclusiv și pentru cei care lucrează la distanță de la domiciliu.

Cu o reproducere foto-realistă a culorilor și cu o imprimare de calitate superioară garantată (margine-margine), cardurile dvs. imprimate nu vor arăta niciodată atât de bine.

Cu alimentare manuală sau automată simplă față aceasta imprimanta poate satisface lejer nevoile unei societati care imprima 500-1000 de carduri pe luna simpla sau dubla-fata. Fiecare imprimanta Magicard Pronto este livrata gratuit cu pachetul software eMedia CS2 versiunea STARTER (sau alternative), ulterior in functie de nevoi fiecare client avand posiblitatea sa-si actualizeze acest software la o versiune superioara (Standard, Professional sau Expert) contra cost, in functie de nevoi.

Imprimanta carduri Magicard Pronto100 are securitate de ultimă generație încorporată

Digital shredding™ – odată ce datele au fost utilizate pentru o lucrare de imprimare, acestea sunt fragmentate, devenind irecuperabile, ajutând la asigurarea faptului că Pronto100 nu stochează datele cardurilor imprimate, fiind compatibila cu cerințele GDPR.

Evaluare comparativă a amenințărilor informatice – efectuăm scanări de securitate cu ajutorul instrumentului cuprinzător de evaluare a vulnerabilității Nessus Pro, una dintre cele mai răspândite tehnologii de securitate din lume, și furnizăm actualizări regulate imprimantei, asigurându-ne că software-ul acesteia și configurația sistemului asociat sunt conforme cu cele mai înalte niveluri de securitate.

Imprimanta carduri Magicard Pronto100 imprimă carduri securizate vizual

Fiecare imprimanta carduri Magicard Pronto100 este dotată cu tehnologia brevetată HoloKote® care permite imprimarea unui filigran de securizare vizuală pe toată suprafața cardului în mod GRATUIT. Sunt disponibile 3 modele gratuite standard de filigran securizat.

3 Ani GARANȚIE

Construită pe o platformă extrem de fiabilă, Pronto100 este susținută de o garanție de 3 ani, oferind utilizatorilor săi acces la cel mai cuprinzător suport tehnic la nivel mondial on-line și telefonic din industrie.

Fiecare imprimanta Magicard este garantata pentru utilizarea numai impreuna cu riboane originale. Clientii imprimantelor Magicard sunt astfel protejati impotriva consumabileor piratate, de slaba calitate, a caror utilizare poate duce la pierderea garantiei.

Specificați tehnice

Tip imprimare Simpla față
Tip imprimare suprafata Monocrom sau color
Volum imprimare Redus
Elemente de securitate card Holokote
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare 157-200 carduri full color pe oră
766 carduri monocrom pe oră
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Alimentare carduri Automată
Garantie 2 ani
Aplicatii Legitimații, carduri de fidelitate, carduri de membru, certificate de garanție

Cere oferta

Solicita oferta Magicard Pronto100

  • 5 + 24 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.