...

Imprimanta de carduri Magicard Ultima

Descriere

Imprimanta de carduri Magicard Ultima: tehnologia avansată pentru imprimarea de carduri re-transfer

Imprimanta de carduri Magicard Ultima reprezintă vârful tehnologiei în materie de imprimare de carduri, ducând experiența utilizatorului la un nivel superior prin tehnologia sa de imprimare re-transfer. Cu o calitate de imprimare comparabilă cu cea offset și capacitatea de a imprima pe o gamă variată de suprafețe de card, inclusiv smart-carduri, carduri de proximitate și carduri cu dublă interfață, Magicard Ultima se afirmă ca un instrument esențial pentru nevoile de imprimare complexe și variate.

Performanță și ușurință în utilizare

Ecranul tactil intuitiv al imprimantei de carduri Magicard Ultima oferă utilizatorilor o interfață prietenoasă și accesibilă, permitându-le să previzualizeze procesul de imprimare și să monitorizeze nivelurile consumabilelor într-un mod eficient și intuitiv. Această caracteristică face ca utilizarea celei mai avansate tehnologii de imprimare re-transfer să fie accesibilă chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.

Securitate vizuală integrată cu sistemul patentat Holokote

Imprimanta de carduri Magicard Ultima se remarcă prin sistemul său Holokote®, care este integrat în fiecare imprimantă și oferă un nivel suplimentar de securitate prin imprimarea unui filigran necopiabil pe fiecare card. Acest aspect este unic în industrie, fiind prima imprimantă cu tehnologie de imprimare carduri prin re-transfer care oferă această facilitate fără costuri suplimentare.

De asemenea, imprimarea Secure HoloKote® (o versiune fluorescentă a filigranului HoloKote®), care poate fi vizibilă sub lumină neagră (UV), adaugă un nivel suplimentar de autentificare și siguranță cardurilor imprimate. Aveți posibilitatea să alegeți din 10 modele standard sau personalizate, Secure HoloKote®, care se pot aplica folosind  un ribon specializat YMCKS.

Flexibilitate și calitate superioară de imprimare

Imprimanta de carduri Magicard Ultima este disponibilă în variantele de tipărire automată simplă față sau dublă față, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor specifice de imprimare.

Cu tehnologia sa de imprimare re-transfer, care aplică inițial designul cardului pe un film de retransfer transparent și apoi îl transferă pe suprafața cardului de PVC, PET, AVS sau PVH, Magicard Ultima oferă o calitate de imprimare similară cu cea offset, dar cu avantajul adițional al personalizării fiecărui card.

Garanție extinsă și suport tehnic de încredere

Beneficiind de garanția unică MagiCover Plus de 3 ani, imprimanta Magicard Ultima oferă utilizatorilor săi acces la cel mai cuprinzător suport tehnic online și telefonic din industrie. Această facilitate, oferită gratuit, reprezintă o valoare adăugată semnificativă pentru clienții Magicard, având în vedere că alte companii percep costuri suplimentare pentru o garanție similară.

Mai mult decât atât, garanția este valabilă numai în cazul utilizării riboanelor originale, autorizate pentru piața din România, asigurându-le clienților că vor beneficia de performanță și durabilitate pe termen lung.

În concluzie, imprimanta de carduri Magicard Ultima se remarcă prin tehnologia sa de imprimare re-transfer, securitatea integrată și garanția extinsă, reprezentând o soluție completă și fiabilă pentru nevoile de imprimare a cardurilor în mediul profesional.

Cu performanțe superioare și un suport tehnic de încredere, Magicard Ultima este alegerea ideală pentru orice organizație, instituție guvernamentală, corporație sau companie care caută o soluție de imprimare de înaltă calitate și durabilitate.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla fata/Dublă față
Tip imprimare suprafata Full Bleed (margine-margine similară offset)
Profile de culoare ICC Da
Volum imprimare Mare
Optiuni encodare Carduri Magnetice, Smart Carduri, Carduri de proximitate, Carduri tehnologice, Carduri cu dublă interfață
Elemente de securitate card Holokote cu UV
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare color (sec/card) 100 de carduri pe oră
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Display Panou LCD TFT, dimensiune: 4,3 inch, rezoluție: 480 × 272, ecran tactil rezistiv
Alimentare carduri Automata – 200 carduri
Ethernet Da (optiune inclusa)
Printer lock Da
Garantie MagiCoverPlus (3 ani)
Garantie extinsa MagiCoverPlus Extended
Aplicatii Control acces, Legitimatii securizate, Guvern, Aeroport/Transport, Carduri e-payment

Video
Cere oferta

Solicita oferta Magicard Ultima

  • 4 + 23 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.