...

Imprimanta ecusoane si legitimatii Magicard E+

Descriere

Cea mai nouă și versatilă soluție de tipărire a legitimațiilor și ecusoanelor pentru evenimente: Magicard E+ imprimanta ecusoane si legitimatii evenimente

Cu ajutorul imprimantei Magicard E+, organizatorii de evenimente din România pot crea cu ușurință până la 100 de carduri, legitimații sau ecusoane de până la 140 mm lungime într-o singură sesiune.

Vizibilitate sporită a mărcii

Imprimați cu ușurință ecusoane extra-lungi, oferind mai mult spațiu pentru branding și pentru a lăsa o impresie durabilă și profesională. Adăugați coduri QR pentru acces rapid la programul evenimentului, festivalului, târgului, expozițiilor sau conferințelor, a participanților, speakeri și sponsori, invitați oferind astfel o experiența de acces modernă, rapidă și ușoară tuturor participanților.

Flexibilitate

Legitimațiile sau ecusoanele de până la 110 mm lungime pot fi imprimate complet color folosind modul de imprimare color. Imprimanta poate personaliza, de asemenea, carduri pre-imprimate de până la 140 mm lungime, imprimând o zonă de dimensiuni CR80 (86 x 54 mm) complet color într-o singură trecere sau o zonă de până la 109 x 54 mm. În modul monocrom, întreaga lungime a unui card de 140 x 54 mm poate fi imprimată/personalizată. Alimentatorul de carduri poate fi ajustat pentru o lungime a legitimațiilor sau ecusoanelor din PVC cuprinsă între 86 și 140 mm.

Eficiență și economie de timp cu Magicard E+ imprimanta ecusoane si legitimatii evenimente

Imprimați un ecuson/legitimație color în 23 de secunde și legitimații/ecusoane monocrome în 6 secunde. Extrem de fiabilă, imprimanta Magicard E+ este ușor de configurat și de integrat în infrastructura de rețea existentă.

Securitate

Tehnologia de securitate vizuală HoloKote patentată de Magicard adaugă un filigran securizat în timpul imprimării pe legitimație/ecusoan și nu necesită consumabile suplimentare. Acest filigran securizat poate fi personalizat (logo individual al evenimentului de exemplu), asigurând imposibilitatea duplicării neautorizate a legitimațiilor, fără costuri suplimentare.

Calitate superioară prin utilizarea profilurilor de culoare ICC

Magicard E+ dispune de un spectru larg de culori, făcând fiecare imprimare vibrantă și bogată în culori – ideală pentru fotografiile participanților și redarea precisă a logo-ului eventimentului și a tuturor celorlate elemente de design.

Actualizări și upgrade-uri

Procesul fiabil și robust al Magicard permite aplicarea de actualizări pentru fiecare imprimantă pe măsură ce acestea devin disponibile. Upgrade-urile sunt transmise electronic către imprimantă prin intermediul instrumentului electronic de upgrade web Magicard.

3 Ani GARANȚIE

Construită pe o platformă extrem de fiabilă, Magicard E+ este susținută de o garanție de 3 ani, oferind utilizatorilor săi acces la cel mai cuprinzător suport tehnic la nivel mondial on-line și telefonic din industrie.

Fiecare imprimanta ecusoane si legitimatii evenimente Magicard E+ este garantată pentru utilizarea numai împreună cu riboane originale, autorizate pentru piața din Romania. Clienții imprimantelor Magicard sunt astfel protejați împotriva consumabilelor piratate, de slabă calitate, a căror utilizare poate duce la pierderea garanției.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla fata/Dublă față
Tip imprimare suprafata Sublimare
Profile de culoare ICC Da
Volum imprimare Mediu/Mare
Optiuni encodare Smart Carduri, Carduri de proximitate, Carduri tehnologice, Carduri cu dublă interfață
Elemente de securitate card Holokote
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare 190 de carduri full color pe oră (85.6 x 54mm)
750 de carduri monocrom pe oră (85.6 x 54mm)112 de carduri full color pe oră (109 x 54mm)
540 de carduri monocrom pe oră (109 x 54mm)519 de carduri monocrom pe oră (140 x 54mm)
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Display Da
Alimentare carduri Automata – 100 carduri
Dimensiuni carduri acceptate 85.6 x 54mm, 109 x 54mm, 140 x 54mmi
Ethernet Da (optiune inclusa)
Printer lock Nu
Garantie MagiCover Limited (3 ani)
Garantie extinsa MagiCover Extended
Aplicatii Legitimatii securizate, Ecusoane evenimente, legitimații târguri, ecusoane evenimente sportive, legitimații festivaluri de muzică

Video
Cere oferta

Cere oferta Magicard E+

  • 3 + 60 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.