...

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ DUO

Descriere

PriceCardPro Flex+ | Soluția profesională pentru etichete de preț durabile și igienice

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ reprezintă vârful de gamă al soluțiilor oferite de Magicard pentru tipărirea de etichete de preț profesionale, asigurând o reprezentare precisă, vibrantă și durabilă a informațiilor pentru o gamă variată de aplicații comerciale.

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ are o calitate superioară față de competitorul direct

Cu o calitate de imprimare superioară și o gamă largă de culori, imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ se distinge în fața competitorilor direcți prin capacitatea sa de a crea etichete vibrante și bogate în culori.

Această caracteristică permite o reprezentare mai fidelă a logo-urilor companiei și a altor elemente grafice, adăugând valoare estetică produselor.

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ are o configurare facilă

PriceCardPro Flex+ se integrează cu ușurință în infrastructura unei rețele existente, facilitând astfel procesul de configurare. Cu o interfață intuitivă și accesibilă, nu sunt necesare cunoștințe tehnice avansate pentru a începe utilizarea imprimantei, reducând timpul și efortul necesar pentru implementare.

Intervenție redusă

Datorită nivelului său ridicat de durabilitate și fiabilitate, imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ minimizează riscul de defecțiuni și necesitatea intervenției umane frecvente. Această caracteristică asigură o funcționare stabilă și eficientă pe termen lung, contribuind la reducerea costurilor operaționale și la creșterea productivității.

Imprimare pe carduri de dimensiuni extinse

Pe lângă capacitatea sa de a imprima pe carduri de dimensiuni standard (85.6 x 54mm), PriceCardPro Flex+ oferă posibilitatea imprimării pe etichete cu dimensiuni extinse, cum ar fi 109 x 54mm sau 140 x 54mm. Această funcționalitate permite afișarea clară a informațiilor despre ingrediente, alergeni și alte detalii relevante, îmbunătățind experiența clienților și respectând cerințele reglementărilor în domeniul alimentar.

Etichete sigure la contactul cu alimentele

PriceCardPro Flex+ utilizează materiale sigure și igienice pentru imprimarea etichetelor, asigurând că acestea sunt potrivite pentru utilizarea în mediul alimentar fără a compromite siguranța și calitatea produselor.

Garantie de 4 Ani

Beneficiind de o garanție extinsă de 4 ani, MagiCover Plus oferă utilizatorilor acces la suport tehnic de încredere, online și telefonic, la nivel mondial. Această ofertă exclusivă pentru clienții Magicard demonstrează angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clienților, oferindu-le pacea sufletească și siguranța că produsul lor este acoperit în caz de defecte sau probleme tehnice.

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ este compatibil cu software-ul pentru tiparire etichete de pret PVC CardExchange PriceTag, o soluție eficientă pentru crearea de etichete pe supot PVC pentru industria HoReCa. Vă permite să creați rapid și ușor etichete de preț profesionale, igienice și durabile.

Fiecare imprimantă Magicard este proiectată și garantată pentru utilizarea exclusivă împreună cu riboanele originale, autorizate pentru piața din România. Alegând produsele noastre, clienții beneficiază de protecția împotriva consumabilelor neautorizate și de o experiență de utilizare fără griji, încrezându-se în calitatea și fiabilitatea echipamentelor lor.

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro Flex+ este o alterntivă superioară la imprimanta de carduri Edikio Duplex de la Evolis.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simplă față/Dublă față
Tip imprimare suprafata Monocrom sau color
Volum imprimare Ridicat
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare etichete monocrom Dimensiune 85.6 x 54mm – 750 etichete pe oră
Dimensiune 109 x 54mm – 540 etichete pe oră
Dimensiune 140 x 54mm – 519 etichete pe oră
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 0.76 mm
Alimentare carduri Automată
Ethernet Da (optiune inclusa)
Garantie MagiCover Plus (4 ani)
Aplicatii Etichete de pret pe card PVC pentru HoReCa

Video
Cere oferta

Contact form description text

  • 3 + 51 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.