...

Blog

3 motive care duc la invalidarea garantiei capului de imprimare

În cadrul activității noastre, am identificat trei motive principale care pot conduce la invalidarea garanției capului de imprimare a imprimantelor de carduri. Este crucial să înțelegem aceste aspecte pentru a evita problemele și pentru a ne asigura că echipamentul funcționează în parametri optimi pe întreaga perioadă de utilizare. Iată care sunt aceste motive:

  1. Utilizarea inadecvată și neglijența în manipulare: NEATENȚIA și GRABA în timpul operațiunilor de schimbare a ribonului sau a cardurilor pot duce la deteriorarea capului de imprimare. De exemplu, un inel mai voluminos, un ceas sau o brățară, poate cauza zgârieturi fine în timpul înlocuirii unui ribbon. Este esențial să acordăm atenție și precauție în timpul acestor operațiuni pentru a evita astfel de probleme.
  2. Utilizarea cardurilor contaminate: Folosirea cardurilor care conțin particule de praf sau alte obiecte străine pot afecta negativ capul de imprimare. Este suficient sa scapam un card pe jos și apoi să-l reintroducem în imprimantă pentru ca acesta să produca pagube ireparabile capului de imprimare. Este important să ne asigurăm că cardurile utilizate sunt curate și lipsite particule dăunătoare pentru a preveni deteriorarea capului de imprimare.
  3. Nerespectarea ciclurilor de curățare recomandate: Toate imprimantele moderne de carduri vin echipate cu funcții de curățare și întreținere, iar ignorarea acestor aspecte poate duce la invalidarea garanției capului de imprimare. Este crucial să respectăm instrucțiunile producătorului referitoare la ciclurile de curățare și să efectuăm aceste operațiuni în mod regulat pentru a menține echipamentul în condiții optime de funcționare.

Din pacate pentru cazurile descrise mai sus nu exista acoperire pe perioada de garantie, exceptand modelul profesional Magicard 600, iar posesorul de imprimanta trebuie sa achizitioneze un nou cap de imprimare.

Prin conștientizarea și evitarea acestor trei motive principale, putem preveni invalidarea garanției capului de imprimare și ne putem asigura că imprimantele noastre de carduri funcționează în parametri optimi pe întreaga perioadă de utilizare. Este important să acordăm atenție și responsabilitate manipulării și întreținerii echipamentului pentru a evita astfel de probleme și pentru a menține performanța optimă a acestuia.

Treabui să subliniem de asemenea că, deși capetele de imprimare sunt acoperite de garanție pentru eventualele defecte de fabricație, acestea trebuie trimise la producător pentru o evaluare detaliată și pentru a determina dacă problema este acoperită sau nu de garanție.

Sfaturi si suport
Despre

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.