...

Card cu banda magnetica Lo-Co PREMIUM+, CR80, alb, set 100 buc

Prețul inițial a fost: 105 lei.Prețul curent este: 71 lei. (cu TVA)

Economisești: 33.60lei

CR80, 30mil, banda magnetica 3 track-uri, Lo-Co, alb, comanda minima 100 carduri. Prețul afișat este cu TVA inclus pentru un pachet de 100 bucăți.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Card cu bandă magnetică Lo-Co | Performanță Premium+

Descoperă cardurile PVC cu bandă magnetică Lo-Co, o soluție de încredere pentru nevoile tale de identificare și acces. Fabricate cu atenție la detalii și calitate, aceste carduri sunt concepute pentru a oferi claritate la imprimare și fiabilitate în utilizare, encodare fără erori a benzii magnetice, fiind un standard premium în domeniul cardurilor cu bandă magnetică Lo-Co.

Caracteristici cheie:
  • Calitate PREMIUM+: produsul card cu bandă magnetică Lo-Co, uneori numite și carduri magnetice, sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt garantate să ofere o rată de rebut sub 1%.
  • Compatibilitate universală: Aceste carduri sunt proiectate pentru a fi utilizate în orice tip de imprimantă de carduri, asigurându-vă că puteți imprima cu ușurință și eficiență, fără a vă face griji în legătură cu compatibilitatea echipamentului.
  • Opțiuni de personalizare: Cardurile pot fi livrate și cu o zonă dedicată pentru semnătură, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza și mai mult fiecare card conform cerințelor și preferințelor dvs. De asemenea putem oferi aceste carduri gata personalizate și cu banda magnetică encodată. Nu ezita să ne cereți o ofertă.
  • Ambalaj convenabil: Cardurile sunt împachetate în pachete conținând câte 100 de bucăți, asigurându-se astfel că sunt gata de utilizare imediată și ușor de gestionat.
  • Comandă minimă 100 de bucăți: Pentru a răspunde nevoilor dvs., aceste carduri magnetice sunt disponibile pentru comandă minimă de 100 de bucăți (1 pachet), oferindu-vă flexibilitate și conveniență în gestionarea stocurilor și a cererilor de imprimare.

Alege produsul card cu bandă magnetică Lo-Co pentru a beneficia de calitate superioară în proiectele dvs. de identificare și acces. Cu o claritate excelentă la imprimare și o durabilitate remarcabilă, aceste carduri sunt partenerul perfect pentru orice aplicație care necesită o soluție de încredere și profesională.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.