...

Carduri PVC Premium+ CR80, 30mil, alb, set 100 buc

Prețul inițial a fost: 65 lei.Prețul curent este: 57 lei. (cu TVA)

Economisești: 8.00lei

CR80, 0,76 mm grosime, alb, comandă minimă 100 carduri. Prețul afișat este cu TVA inclus pentru un pachet de 100 carduri. Livrare din stoc.

Descriere

Descriere

Carduri PVC PREMIUM+ | Calitate ireproșabilă. Fabricate in Marea Britanie.

Descoperă cardurile PVC Alb PREMIUM+, o alegere de încredere pentru proiectele tale de personalizare a cardurilor. Fabricate din plastic de înaltă calitate, aceste carduri reprezintă standardul premium în domeniul imprimării cardurilor, asigurând o calitate superioară și o compatibilitate extinsă cu diverse tipuri de imprimante de carduri.

Caracteristici cheie:

  • Calitate PREMIUM+: Cu o rata de rebut sub 1%, aceste carduri se remarcă prin consistența lor, oferind rezultate de imprimare de înaltă calitate. Sunt considerate cele mai de calitate carduri albe disponibile pe piața din România.
  • Compatibilitate extinsă: Pot fi utilizate cu orice tip de imprimantă de carduri, asigurându-se că necesitățile tale de imprimare sunt satisfăcute fără probleme și fără compromisuri.
  • Coduri de furnizor compatibile: Aceste carduri corespund codurilor de furnizor ale unor mărci de renume, cum ar fi Evolis C4001, Fargo Ultracard 81754, Magicard M9006-793 și Zebra 104523-111, garantând compatibilitatea și performanța în conformitate cu standardele industriei și au o calitate superioară.
  • Diverse aplicații: Cardurile PVC PREMIUM+ sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv carduri de fidelitate, carduri de membru, legitimații de serviciu, legitimații temporare, abonamente, carduri de discount și carduri cadou.
  • Calitate superioară: Nu comercializăm carduri de calitate îndoielnică sau de proveniență incertă. Alegem să oferim doar produse de înaltă calitate și fiabile, pentru a asigura satisfacția și încrederea clienților noștri.
  • Opțiuni de personalizare: Cardurile pot fi livrate și cu zone de semnătură, bandă magnetică sau ambele, oferind astfel flexibilitate și adaptabilitate în funcție de nevoile și cerințele tale specifice. De asemenea putem oferi aceste carduri gata personalizate. Vezi pachetele disponibile aici sau cere o oferta.
  • Ambalaj convenabil: Cardurile sunt împachetate în pachete conținând câte 100 de bucăți, asigurându-se că sunt gata de utilizare imediată și ușor de gestionat.
  • Comandă minimă 100 de bucăți: Pentru a facilita procesul de achiziție, cardurile PVC Alb PREMIUM+ sunt disponibile pentru comandă minimă de 100 de bucăți (1 pachet), oferindu-ți flexibilitate în gestionarea stocurilor și a cererilor de imprimare.

Alege produsul carduri PVC Alb PREMIUM+ pentru a obține rezultate impecabile și pentru a consolida imaginea și profesionalismul afacerii tale. Cu calitatea lor superioară, aceste carduri sunt alegerea perfectă pentru proiectele tale de personalizare a cardurilor.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.