...

Card mat transparent, CR80, set 100 buc

90 lei (cu TVA)

CR80, 30mil, mat transparent, comanda minima 100 carduri. Personalizabile doar cu imprimanta UV. Prețul afișat este cu TVA inclus pentru un pachet de 100 bucăți.

Descriere

Descriere

Card MAT transparent | un aspect distinctiv

Cardurile din plastic (PVC) transparent, cu o finisare mată, reprezintă o opțiune elegantă și modernă pentru diferite proiecte bazate pe carduri PVC. Datorită transparenței lor, aceste carduri sunt ideale pentru personalizarea cu imprimantele UV, oferind rezultate precise și durabile.

Este important de menționat că produsul card mat transparent nu este compatibil cu imprimantele de carduri Magicard sau alte branduri similare. Recomandăm utilizarea lor exclusiv cu imprimantele UV pentru a asigura un rezultat optim și o durabilitate crescută a personalizării.

Fiecare pachet de card mat transparent, conține 100 de carduri, perfect împachetate și pregătite pentru utilizare imediată. Comanda minimă este de 100 de bucăți (echivalentul unui pachet), asigurându-vă că aveți acces la aceste carduri cu finisaj deosebit.

Pentru serviciul de personalizare a acestor carduri mate transparente, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a obține detalii suplimentare despre procesul de personalizare.

Indiferent de necesitățile dvs., cardurile PVC transparente cu finisare mată sunt o alegere excelentă pentru proiectele care necesită un aspect distinctiv.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.