...

Carduri Mifare Classic® 4K NXP EV1, albe

lei (cu TVA)

Carduri RFID Mifare Classic® 4K NXP EV1, frecventa 13,56 MHz, format CR 80 (86 x 54 mm), culoare alba

Comercializate numai in pachete de 100 buc.
Dimensiuni: 86 mmx54 mm

Vă rugăm să rețineți că acest tip de card se aduce numai la comandă cu un timp estimat de livrare de 5-30 de zile lucrătoare.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Carduri RFID MIFARE Classic® 4K EV1 pentru securitatea eficientă a clădirilor

Cardurile MIFARE Classic® 4K EV1 reprezintă soluția ideală pentru securizarea eficientă a clădirilor, oferind o calitate superioară și performanță fiabilă. Funcționând la o frecvență de 13,56 MHz, aceste carduri carduri RFID Mifare Classic® 4K NXP EV1 sunt echipate cu un cip autentic NXP EV1, furnizând o memorie generoasă de 4K octeți și un NUID de 4 octeți. Încadrându-se în gama MIFARE Classic®, aceste carduri respectă standardele ISO/IEC 14443 tip A și sunt utilizate predominant pentru abonamente transport public și sisteme de control acces.

Caracteristici tehnice și utilizări versatile

Tehnologia MIFARE® permite stocarea unei cantități semnificative de informații fără contact direct, fiind recunoscută și utilizată pe scară largă în sistemele de control acces, transport public și fidelizare a clienților. Având un finisaj alb, aceste carduri RFID Mifare Classic® 4K NXP EV1 sunt ușor de personalizat cu ajutorul unei imprimante de carduri Magicard. Ele sunt conforme cu standardele ISO/IEC 14443 Tip A 1-3, asigurând compatibilitate și interoperabilitate în diverse medii.

Domenii de utilizare și recomandări de depozitare

Cardurile MIFARE Classic® 4K EV1 se integrează perfect în diferite domenii de aplicare, inclusiv sistemele de control al accesului, abonamentele pentru transportul în comun, gestionarea accesului la parcări și multe altele. Pentru a păstra proprietățile acestor carduri în condiții optime, se recomandă depozitarea lor într-un mediu curat, ferit de praf și lumina directă a soarelui, evitând expunerea la umiditate și temperaturi ridicate. Este important să evitați contactul cu solvenți sau alte substanțe chimice care ar putea afecta funcționalitatea cardurilor.

Disponibilitate și opțiuni suplimentare

Pe lângă versiunea cu memorie de 4K octeți, cardurile MIFARE Classic® 4K EV1 sunt disponibile și cu în variantă cu memorie de 1K octeți, oferind flexibilitate suplimentară în funcție de nevoile specifice ale utilizatorilor.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.