...

Card PVC Premium eco, din plastic 100% reciclat, CR-80, alb, set 100 buc

73 lei (cu TVA)

CR80, 0,76 mm grosime, alb, din plastic 100% reciclat, comandă minimă 100 carduri. Prețul afișat este cu TVA inclus.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Card PVC Premium eco – Soluția durabilă și ecologică pentru imprimarea cardurilor

Descoperă cardurile PVC Premium eco, o opțiune premium și eco-friendly pentru nevoile tale de imprimare a cardurilor. Fabricate din plastic 100% reciclat, aceste carduri reprezintă un pas înainte către un mediu mai curat și mai sustenabil.

Caracteristici cheie:

  • Calitate premium complet imprimabilă: Cardurile PVC Premium ECO oferă o suprafață perfect netedă și complet imprimabilă, asigurând rezultate de înaltă calitate pentru proiectele tale de personalizare.
  • Material 100% reciclat: Realizate din plastic 100% reciclat, produsul card PVC Premium ECO sunt o alegere responsabilă pentru mediul înconjurător. Plasticul reciclat este supus unui proces riguros de selecție și spălare, garantând o calitate superioară și o contribuție pozitivă la reducerea deșeurilor plastice.
  • Compatibilitate universală: Concepute pentru a fi imprimabile folosind toate mărcile majore de imprimante de carduri disponibile pe piață, cardurile PVC Premium ECO oferă flexibilitate și ușurință în utilizare.
  • Durabilitate și rezistență: Cu o viață utilă îndelungată datorată rezistenței și durabilității sale, aceste carduri PVC premium eco sunt construite pentru a rezista în timp, asigurând o investiție pe termen lung.
  • Reciclabil din nou: Odată ce cardurile sunt scoase din uz, ele pot fi reciclate din nou, contribuind astfel la ciclul de viață sustenabil al materialelor și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.
  • Ambalaj convenabil: Cardurile sunt împachetate în pachete conținând câte 100 de bucăți, asigurându-se că sunt gata de utilizare imediată și ușor de gestionat.

Comandă minimă 100 de bucăți: Pentru a satisface nevoile diverse ale clienților, cardurile PVC Premium ECO sunt disponibile pentru comandă minimă de 100 de bucăți (1 pachet), oferindu-le utilizatorilor flexibilitate în gestionarea stocurilor și a cererilor de imprimare.

Alege card PVC Premium ECO pentru o soluție de imprimare durabilă, de înaltă calitate și eco-friendly, care să îți îndeplinească toate cerințele de personalizare a cardurilor, fără a compromite mediul înconjurător.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.