...

Software CardPresso XXS

348 lei (cu TVA)

CardPresso XXS este versiunea de bază care vă oferă instrumentele esențiale de proiectare și imprimare carduri.

Descriere

Descriere

Descoperiți CardPresso în varianta sa XXS, o soluție simplă și flexibilă pentru gestionarea nevoilor dvs. de proiectare și imprimare a cardurilor.

CardPresso XXS oferă funcționalități de bază esențiale pentru proiectarea, editarea și imprimarea cardurilor, îmbinându-le într-un pachet ușor de utilizat. Beneficiind de sabloane predefinite, puteți crea rapid și eficient carduri personalizate pentru orice nevoi.

În plus, această versiune include opțiuni pentru încorporarea de semnături, editare imagini, gestionarea unei baze de date interne și encodare bandă magnetică, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru a începe. O comparație între versiunile CardPresso o găsiți aici.

Cu CardPresso XXS, puteți integra cu ușurință imagini din diferite surse, inclusiv TWAIN, WIA, DS, FILE și DirectShow, adăugând un nivel suplimentar de personalizare și profesionalism proiectelor dvs.

De asemenea, beneficiind de suport pentru coduri de bare 1D, puteți adăuga elemente de securitate și funcționalitate cardurilor dvs.

Pentru a experimenta pe deplin potențialul CardPresso, vă invităm să descărcați și să testați gratuit software-ul de aici.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.