...

Software CardPresso XS, upgrade de la XXS

1.449 lei (cu TVA)

Ediția cardPresso XS este special concepută pentru a răspunde nevoilor firmelor sau instituțiilor mici, și are incluse funcții cheie care vă economisesc timp și fac imprimarea legitimațiilor și cardurilor extrem de rapidă!

Descriere

Descriere

Cu CardPresso XS, sunteți pregătit să creați și să imprimați carduri PVC pentru utilizare imediată în activitățile zilnice ale companiei dvs.

Software-ul este conceput să fie soluția completă pentru crearea și gestionarea cardurilor, compatibil cu aproape orice imprimantă standard de carduri de pe piață.

Versiunea XS este disponibilă ca upgrade electronic pentru utilizatorii care dețin deja o licență CardPresso XXS. Pentru o comparație detaliată între versiunile CardPresso, vă invităm să consultați pagina de aici.

CardPresso XS oferă o gamă de caracteristici utile, incluzând opțiuni avansate precum generarea și imprimarea de coduri QR, protecția documentelor cu parole și un mod de producție.

Cu toate capabilitățile ediției de bază XS incluse, vă puteți crea diverse tipuri de carduri cu multiple utilizări, puteți lucra cu mai multe baze de date și puteți codifica cardurile cu banda magnetică.

De asemenea, sunt disponibile șabloane predefinite pentru a vă ajuta să proiectați carduri și să creați o bază de date internă care să includă și fotografii. Utilizatorii pot importa imagini din orice sursă TWAIN sau DirectShow și se pot conecta la baze de date care folosesc formate de fișiere XLS, XLSX, CSV și TXT.

Pentru a experimenta pe deplin potențialul CardPresso, vă invităm să descărcați și să testați gratuit software-ul de aici.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.