...

Software CardPresso XM, upgrade de la XXS

2.673 lei (cu TVA)

Versiunea XM a cardPresso conține funcții special adaptate pentru a răspunde nevoilor companiilor, instituțiilor și școlilor de dimensiuni medii care imprimă în mod regulat legitimații cu poză.

Descriere

Descriere

Software-ul CardPresso XM reprezintă o soluție software completă pentru crearea, encodarea și tipărirea de carduri PVC, inclusiv cele cu elemente de securitate. Cu o interfață rapidă și ușor de utilizat, vă oferă acces la sabloane predefinite, clipart și colecții extinse de elemente grafice și de design. Veți obține carduri imprimate la o calitate profesională, atât pe una, cât și pe ambele părți, cu elemente de identificare specifice companiei și informații de identificare personalizate.

Versiunea XM este disponibilă ca upgrade electronic pentru utilizatorii care dețin deja o licență CardPresso XXS. Pentru o comparație detaliată între versiunile CardPresso, vă invităm să consultați pagina de aici.

Interfața simplă și intuitivă a CardPresso XM, de tip WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce veți obține), vă permite să vizualizați permanent cum va arăta cardul final și să observați imediat toate modificările aplicate. Tot procesul, de la creare la imprimare, este structurat în etape care vă ghidează pe tot parcursul operațiunii. Adăugați logo-ul dorit, fundalul dorit, poze posesor, date variabile, selectați culoarea și fontul textului, adăugați informații precum coduri de bare 1D, 2D sau QR și multe altele. CardPresso XM facilitează inclusiv encodarea de informații pe cardurile prevăzute cu bandă magnetică.

Software-ul permite importul din fișiere .XLS, .XLSX, .CSV, .TXT și oferă posibilitatea accesării de baze de date MS Access, inclusiv efectuarea de căutări în aceste baze. Este compatibil cu obiectele OLE și recunoaște fotografiile incluse în bazele de date. De asemenea, puteți efectua operațiuni precum decuparea, rotirea și redimensionarea elementelor incluse pe card.

Editorul de imagini inclus facilitează ajustarea contrastului, luminozității, culorilor, conversia la monocrom și multe altele.

Cu CardPresso XM puteți imprima unul, câteva sau volume mari de carduri odată, fiind ideal pentru utilizări variate precum legitimații pentru angajați, carduri de acces, carduri pentru vizitatori, legitimții pentru studenți sau carduri de fidelitate.

Pentru a experimenta pe deplin potențialul CardPresso, vă invităm să descărcați și să testați gratuit software-ul de aici.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.