...

Software CardPresso XXL, upgrade de la XXS

15.811 lei (cu TVA)

CardPresso XXL este cea mai bună alegere pentru companiile cu un nivel înalt de securitate și encodare avansată a cardurilor, stații de lucru în mai multe locații și nevoi de imprimare la distanță.

Descriere

Descriere

CardPresso XXL reprezintă o soluție software completă pentru crearea, encodarea și tipărirea de carduri PVC, inclusiv cele cu elemente de securitate. Rapid și ușor de utilizat, vă oferă acces la sabloane predefinite și vă permite să creați sabloane noi și complexe. Rezultatul final sunt carduri imprimate la o calitate profesională, fie pe o singură parte, fie pe ambele părți, cu elemente de identificare specifice companiei și informații de identificare personalizate.

Versiunea XXL este disponibilă ca upgrade electronic pentru utilizatorii care dețin deja o licență CardPresso XXS.

Cu o interfață ușor de folosit, de tip WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce veți obține), CardPresso XXL vă permite să vizualizați permanent cum va arăta cardul final, inclusiv informațiile care urmează să fie encodate, iar toate modificările aplicate sunt vizibile imediat. Procesul, de la creare la imprimare, este structurat în etape care vă ghidează pe tot parcursul operațiunii. Adăugați logo-ul și imaginea dorită, selectați culoarea și fontul textului, adăugați informații precum coduri de bare 1D, 2D sau QR și multe altele. CardPresso XXL facilitează encodarea informațiilor pe cardurile prevăzute cu bandă magnetică și pe cele de tip RFID (contactless).

Software-ul permite importul din fișiere .XLS, .XLSX, .CSV, .TXT și oferă posibilitatea accesării de baze de date MS Access, inclusiv efectuarea căutărilor în aceste baze. Este compatibil cu obiectele OLE și recunoaște fotografiile incluse în bazele de date. De asemenea, puteți efectua operațiuni precum decuparea, rotirea și redimensionarea elementelor incluse pe card.

CardPresso XXL conține caracteristici întâlnite și în varianta XL, precum capturarea amprentei digitale, afișarea informațiilor ce urmează a fi encodate, printarea automată, conexiunea ODBC și encodarea SmartCard, RFID, Mifare Classic și Ultralight.

În plus față de varianta XL, CardPresso XXL beneficiază de următoarele funcții suplimentare:

  • Server Web Print – disponibil numai pe Windows;
  • Encodare DESFire, inclusiv NFC – disponibil numai pe Windows;
  • Net License – cu un singur dongle USB se pot licenția până la 16 calculatoare din aceeași rețea.

Pentru o comparație detaliată între versiunile CardPresso, vă invităm să consultați pagina de aici.

Editorul de imagini inclus facilitează ajustarea contrastului, luminozității, culorilor, conversia la monocrom și multe altele.

Cu CardPresso XXL puteți imprima volume mari de carduri odată. Software-ul poate fi utilizat de companii mari, universități, spitale, instituții bancare și guvernamentale pentru printarea cardurilor utilizate în identificarea angajaților/studenților, acordarea accesului în diferite sectoare sau pentru fidelizarea clienților.

Pentru a experimenta pe deplin potențialul CardPresso, vă invităm să descărcați și să testați gratuit software-ul de aici.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.