...

CardExchange Producer BUSINESS

4.730 lei (cu TVA)

Dacă doriți să lucrați cu orice tip de bază de date, software-ul de editare si imprimare a cardurilor din plastic si a legitimatiilor CardExchange Producer BUSINESS este cea mai bună alegere!

Descriere

Descriere

CardExchange Producer BUSINESS are toate caracteristicile standard Producer Professional și include MIFARE® codificare clasică și biometerică. Este, de asemenea, prima ediție cu capacitatea de a rula pe o rețea cu utilizatori simultani. CardExchange Producer BUSINESS are capacitatea de a gestiona central toate licențele clienților și datele partajate în orice locație din rețea. Nu aveți nevoie de un server dedicat. Partajarea centralizată a datelor într-o rețea permite o soluție “update=one, update=all’. Trebuie doar să se achiziționeze o licență master și adăugați licențe client. Puteți încărca CardExchange Producer BUSINESS pe câți clienți doriți, iar cantitatea de licențe client pe care o achiziționați va determina câți utilizatori simultani puteți avea.

Cu CardExchange Producer BUSINESS oferim conexiuni de baze de date de mare viteză și sigure, care vă permit să încărcați cantități mari de date pe computer într-un timp foarte scurt. Pe lângă sprijinirea conexiunii directe (native) la toate serverele de baze de date mari, de asemenea, vă permite să facă conexiune a bazei de date folosind ODBC. Prin serviciile noastre profesionale, permitem, de asemenea, conectivitatea la Serviciile Web și conectivitatea SDK/API.

CardExchange Producer BUSINESS este un produs suprem pentru încorporarea organizațiilor din interior utilizând mai multe baze de date. Combinând HR, Access Control, Library și orice alt tip de aplicație utilizând o bază de date, aceste surse de date pot fi actualizate cu ușurință cu date în timpul procesului de producție utilizând funcționalitatea noastră puternică push-and-pull. Pur și simplu vă puteți conecta la servere de baze de date nelimitate din interiorul organizației dvs. Soluția perfectă pentru companiile de nivel mediu, licee sau universități.

  • Machete nelimitate per șablon
  • Profiluri nelimitate pentru utilizatori și grupuri
  • Direct Connect MS SQL, Oracle, etc.
  • Suport ODBC
  • Push / Pull Conexiuni de baze de date multiple
  • Recunoaștere facială / trunchiere automată
  • Rapoarte de producție
  • Valoare promptă înainte de imprimare
  • MIFARE® Clasic 1K/4K
  • Înscriere biometrică
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.