...

Software CardPresso XL, upgrade de la XXS

6.795 lei (cu TVA)

Versiunea cardPresso XL este cea mai bună alegere pentru companii mari, universități, spitale, concentrate pe securitate și eficiență, cu funcții avansate, cum ar fi gestionarea permisiunilor utilizatorilor, monitorizare activități, producție în masă și encodare carduri tehnologice.

Descriere

Descriere

Cu CardPresso XL, vă aflați în fața unei soluții software complete pentru crearea, encodarea și tipărirea de carduri PVC, inclusiv cele cu elemente de securitate.

Cu o interfață rapidă și ușor de utilizat, beneficiați de acces la sabloane predefinite și aveți posibilitatea de a crea sabloane noi și complexe. Veți obține carduri imprimate la o calitate profesională, cu elemente de identificare specifice companiei și informații de identificare personalizate, fie pe una, fie pe ambele părți ale cardului.

Versiunea XL este disponibilă ca upgrade electronic pentru utilizatorii care dețin deja o licență CardPresso XXS.

CardPresso XL vă oferă o interfață ușor de folosit, de tip WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce veți obține), unde puteți vizualiza permanent cum va arăta cardul final, inclusiv informațiile care urmează să fie encodate, iar toate modificările aplicate sunt vizibile imediat.

Procesul, de la creare la imprimare, este structurat în etape care vă ghidează pe tot parcursul operațiunii. Puteți adăuga logo-ul și imaginea dorită, selecta culoarea și fontul textului, adăuga informații precum coduri de bare 1D, 2D sau QR, iar CardPresso XL facilitează encodarea informațiilor pe cardurile prevăzute cu bandă magnetică și pe cele de tip RFID (contactless).

Software-ul permite importul din fișiere .XLS, .XLSX, .CSV, .TXT și oferă posibilitatea accesării de baze de date MS Access, inclusiv efectuarea căutărilor în aceste baze. Este compatibil cu obiectele OLE și recunoaște fotografiile incluse în bazele de date. De asemenea, puteți efectua operațiuni precum decuparea, rotirea și redimensionarea elementelor incluse pe card.

CardPresso XL vine cu o serie de funcții suplimentare față de varianta XM, printre care se numără:

  • Capturare amprentă digitală;
  • Rapoarte de evidență a utilizatorilor și a acțiunilor efectuate în cadrul software-ului;
  • Afișarea informațiilor care urmează să fie encodate;
  • Template-uri grafice complexe, pe mai multe straturi;
  • Gestionarea adăugării de straturi speciale (Overlay/UV/F);
  • Printare automată prin reactualizarea bazei de date (funcție disponibilă numai pe Windows);
  • Conexiune ODBC la baze de date externe;
  • Encodare carduri de tip SmartCard și RFID (contactless);
  • Suport pentru dispozitive interne sau externe de encodare RFID;
  • Encodare carduri Mifare CLASSIC și Ultralight (inclusiv NFC).

Pentru o comparație detaliată între versiunile CardPresso, vă invităm să consultați pagina de aici.

Editorul de imagini inclus facilitează ajustarea contrastului, luminozității, culorilor, conversia la monocrom și multe altele.

Cu CardPresso XL puteți imprima unul, câteva sau volume mari de carduri odată. Software-ul poate fi utilizat de companii mari, universități și spitale pentru printarea cardurilor utilizate în identificarea angajaților/studenților, acordarea accesului în diferite sectoare sau pentru fidelizarea clienților.

Pentru a experimenta pe deplin potențialul CardPresso, vă invităm să descărcați și să testați gratuit software-ul de aici.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.