...

Imprimanta carduri Magicard Pronto

Descriere

Imprimanta carduri Magicard PRONTO – Cea mai simplă și accesibilă soluție pentru imprimarea de carduri și cartele de acces

Bazată pe popularul Enduro și successor al practicului Tempo, imprimnata carduri Magicard PRONTO a aparut din dorința de a sparge tiparele și de a face disponibile imprimantele de carduri tuturor celor care au nevoie, la un preț corect. Chiar daca are un cost de achiziție redus, calitatea imprimarii este exceptională și rivalizeaza cu imprimantele semi-profesionale sau chiar profesionale. Costurile de exploatare sunt și ele la nivelul unei imprimante mid-range.

Cu alimentare manuală și cu un ribon de capacitate ridicată (300 imprimari color o fata) aceasta imprimanta poate satisface lejer nevoile unei societati care imprima 300-500 de carduri pe luna simpla sau dubla-fata (se intoc manual). Fiecare imprimanta Magicard Pronto este livrata gratuit cu pachetul software eMedia CS2 versiunea STARTER sau echivalent (Cardpresso sau CardExchange), ulterior in functie de nevoi fiecare client avand posiblitatea sa-si actualizeze acest software la o versiune superioara (Standard, Professional sau Expert) contra cost, in functie de nevoi.

Magicard Pronto este robusta, compacta si portabilă

Extrem de portabila, foarte usor de folosit si cu un design modern si compact, imprimanat carduri Magicard Pronto poate fi utilizata in orice loc si domeniu care presupune imprimarea de carduri, ecusoane sau legitimatii. Testele de anduranta efectuate au aratat o fiabilitate foarte ridicata si de accea producatorul ofera o garantie de 2 ani.

Include tehnologiile de rescriere si securizare carduri

Dispune de renumitul sistem anticopiere al cardurilor, Holokote, disponibil in 4 variante de design standard, incorporate in driver-ul imprimantei, care se pot selecta in functie de nevoi.

Aceasta caracteristica unica de securizare vizuala a cardurilor incorporeaza un logo securizat, tip filigran, care este tiparit in procesul normal de imprimare si este vizibil pe card numai cand acesta este privit din unghi de 45°.

Sistemul de securizare ale cardurilor tip HoloKote™ folosit in conjunctie cu cardurile Holopatch™ (care contin un folio special in coltul din dreapta sus, pentru a scoate in evidenta mai bine filigranul) permit crearea de carduri imposibil de falsificat.

Imprimanta carduri Magicard Pronto este livrata cu optiunea de imprimare pe carduri reinscriptibile/reutilizabile (rewritable) inclusa GRATUIT.

Puteti sa va imaginati carduri imprimate, sterse si reimprimate din nou? DA, acum este posibil si cu imprimanta Magicard Pronto, o solutie simpla de imprimare, stergere si reimprimare al aceluiasi card de pana la 500 ori, numai monocrom negru sau albastru (in functie de stratul termosensibil al cardului)!

Costuri de imprimare: ZERO!!! Aceasta optiune este inclusa in mod gratuit. Puteti imprima un logo, un cod de bare sau text in 7 secunde. Zona maxima de imprimare pe card: 48 x 80 mm.

Recomandam a se utiliza aceasta optiune in special pentru sisteme de abonamente sau permise temporare.

Fiecare imprimanta Magicard este garantata pentru utilizarea numai impreuna cu riboane originale.

Clientii imprimantelor Magicard sunt astfel protejati impotriva consumabileor piratate, de slaba calitate, a caror utilizare poate duce la pierderea garantiei.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla față
Tip imprimare suprafata Monocrom sau color
Volum imprimare Redus
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare 35 de secunde pentru color și 7 secunde pentru monocrom.
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Alimentare carduri Manuală
Garantie 2 ani
Aplicatii Legitimații, carduri de fidelitate, carduri de membru, certificate de garanție

Video
Cere oferta

Solicită oferta Magicard Pronto

  • 6 + 53 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.