...

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro 100

Descriere

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro 100: Soluția profesională pentru etichete de preț igienice și durabile (magazine, hoteluri și restaurante)

În lumea afacerilor din industria alimentară, crearea de etichete alimentare poate fi un proces laborios și uneori frustrant. Etichetele din hârtie laminată scrise de mână sunt susceptibile la deteriorare rapidă, pătare și decolorare, iar aceste neajunsuri pot compromite aspectul și igiena produselor alimentare.

În acest context, imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro 100 se remarcă ca soluția perfectă pentru tipărirea etichetelor PVC de preț profesionale, igienice și durabile, facilitând un proces simplu în doar trei pași:

  1. Selectare șablon de card predefinit: Cu o gamă variată de șabloane predefinite, utilizatorii pot alege rapid și ușor un design potrivit pentru nevoile lor specifice.
  2. Personalizare: Adăugarea mărcii, numelui produsului, prețului, descrierii și informațiilor nutriționale sau despre alergeni devine un proces simplu și rapid.
  3. Tipărire: Prin simpla apăsare a butonului de print, în mai puțin de 10 secunde, veți obține eticheta dorită, gata pentru afișare.
Beneficii cheie imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro 100:
  1. Aspect profesional: cu imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro 100, puteți crea propriul design și puteți folosi logourile dvs. pentru a evidenția aspectele importante precum prețul sau originea produsului. Astfel, puteți menține un aspect profesional pe rafturile de expunere, atrăgând clienții și evidențiindu-vă în fața competitorilor.
  2. Promovare eficientă: Etichetele de preț devin și un instrument eficient de promovare a promoțiilor și noilor produse, permițându-vă să comunicați direct cu clienții în momentul achiziției.
  3. Igienă și durabilitate: Etichetele personalizate și imprimate cu imprimanta de etichete pret PVC PriceCardPro 100 sunt realizate din plastic lavabil și igienic, rezistente la condiții precum frigul și umezeala. Astfel, nu doar că mențin un aspect impecabil pe rafturi, dar contribuie și la menținerea igienei în spațiile de expunere a alimentelor.
  4. Certificare și conformitate: Consumabilele utilizate sunt certificate ISEGA și sunt perfecte pentru inscripționarea etichetelor care intră în contact direct cu alimentele. De asemenea, PriceCardPro 100 este conformă cu legislația UE, ajutându-vă să respectați cerințele stricte privind etichetarea alergenilor chiar și în cazul mărfurilor neambalate.
  5. Compatibil cu software pentru tiparire etichete de pret PVC CardExchange PriceTag: soluție eficientă pentru crearea de etichete pe supot PVC pentru industria HoReCa. Vă permite să creați rapid și ușor etichete de preț profesionale, igienice și durabile.
  6. Garanție extinsă: Fiecare imprimanta de etichete pret PVC PriceCardPro 100 este garantată pentru utilizarea numai împreună cu riboanele originale, autorizate pentru piața din România. Această garanție oferă clienților protecție împotriva consumabilelor de calitate inferioară sau piratate, asigurându-le o experiență de utilizare fiabilă și de încredere pe termen lung.
În concluzie:

Imprimanta etichete pret PVC PriceCardPro 100 se impune ca soluția ideală pentru afacerile din industria alimentară, facilitând crearea rapidă și eficientă a etichetelor alimentare profesionale, igienice și durabile.

Cu beneficii precum aspectul profesional, promovarea eficientă și respectarea normelor stricte de igienă și conformitate, PriceCardPro 100 devine un partener indispensabil pentru orice afacere care dorește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate și să se diferențieze într-un mediu competitiv.

Specificații tehnice

Tip imprimare Simpla față
Tip imprimare suprafata Monocrom/color
Profile de culoare ICC Da
Volum imprimare Redus
Elemente de securitate card Holokote
Rezolutie imprimare 300 dpi
Viteza imprimare etichete 157-200 carduri full color pe oră
766 carduri monocrom pe oră
Soft imprimare inclus Da
Grosime minimă card [mm] acceptată 0.76 mm
Grosime maximă card [mm] acceptată 1.27 mm
Alimentare carduri Manuală
Ethernet Da (optiune inclusa)
Garantie MagiCover (3 ani)
Aplicatii Etichete de pret pe carduri PVC

Video
Cere oferta

Contact form description text

  • 3 + 21 =
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.