...

Etichete PVC NEGRE (mate) lungi, 54×140 mm

lei (cu TVA)

Etichete PVC, 0,76 mm grosime, negru mat, 54×140 mm, pentru HoReCa, compatibile cu imprimanta Magicard PriceCardPro FLEX+.

Pentru serviciul de personalizare al acestor tipuri de etichete va rugam sa ne contactati.

Descriere

Descriere

Etichete PVC Negre (Mate) Lungi, 54×140 mm | pentru afișare prețuri și informații nutriționale clare și complete

Descoperă etichetele din plastic (PVC) de culoare neagră, cu finisare mată, o soluție premium pentru afișarea informațiilor nutriționale esențiale în industria alimentară. Aceste etichete PVC tip card sunt recomandate pentru utilizarea cu imprimantele PriceCardPro FLEX+ de la Magicard și sunt certificate pentru contactul cu alimentele.

Este crucial să vă asigurați că clienții dvs. pot citi și înțelege cu claritate toate informațiile nutriționale din produsele alimentare pe care le oferiți. Etichetele tip card de 140 mm lungime oferă suficient spațiu pentru a afișa alergenii din fiecare produs, precum și orice altă informație necesară conform legislației în vigoare.

Concepute pentru utilizare în industria alimentară: Etichetele noastre de preț sunt ușor de curățat și rezistente la frig și umiditate, fiind concepute special pentru a satisface standardele exigente ale industriei alimentare. Cu suprafața lor extinsă, aceste etichetele lungi din pvc sunt ideale pentru afișarea clară a tuturor informațiilor necesare consumatorilor.

Imprimare monocromă: Imprimarea este posibilă doar într-o singură culoare pe aceste etichete. Tipărirea cu ribon color (policromie) nu este vizibilă pe acest tip de card. Recomandăm imprimarea acestor carduri tip etichetă PVC, numai cu următoarele tipuri de riboane monocrom: Alb, Argintiu sau Auriu.

Transparență și informații corecte: 94% dintre consumatori consideră că este important să obțină transparență în ceea ce privește conținutul alimentelor și modul în care acestea sunt fabricate.

Alege etichetele PVC Negre (mate) lungi pentru a oferi clienților dvs. informații clare și transparente despre produsele alimentare pe care le oferiți. Cu calitatea lor premium și certificarea pentru contactul cu alimentele, aceste etichete sunt alegerea ideală pentru afișarea informativă și profesională a produselor dvs.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.