...

Ribon color Magicard MA300YMCKO, YMCKO (300 imprimari)

466 lei (cu TVA)

300 imprimari, color YMCKO (galben, magenta, cyan, negru și strat de protecție), compatibil cu imprimantele: Magicard Rio Pro, Enduro și Pronto.

Prețul afișat este cu TVA inclus.

Descriere

Descriere

Ribonul color Magicard MA300YMCKO consta dintr-o panglica ce contine 5 panouri dupa cum urmeaza:

  • Panourile galben (Y), magenta (M) si cyan (C) pentru imprimarea unui spectru complet de culori folosind diferite grade de caldura;
  • Panoul negru (K), este un panou de rasina neagra, de obicei folosit pentru imprimarea de texte și coduri de bare;
  • Panoul (O) este un panou foarte fin, care se aplica la sfarsitul procesului de imprimare pentru a fixa culorile si a proteja printul impotriva estomparii acestora si a razelor UV.

Aceste riboane sunt in general utilizate pentru imprimarea cardurilor full color (carduri de membru, legitimatii, carduri cadou, etc) si texte variabile sau coduri de bare.

Ribonul poate fi utilizat cu urmatoarele modele de imprimante: Magicard, Enduro, Enduro DUO, Enduro+, Enduro+ DUO, Enduro3E, Enduro3E DUO, Rio PRO, Rio PRO DUO, MC 200, Rio PRO Secure, Rio PRO Xtended, Pronto. Cu acest ribon se pot imprima 300 de carduri color o singura fata sau 150 de carduri color fata/verso.

Consumabile Magicard sunt special proiectate, testate și aprobate pentru imprimantele Magicard, pentru a asigura imprimarea de imagini și text de înaltă calitate, oferind cea mai buna performanta si durata de viata extinsa a imprimantei.

Datorita cazurilor tot mai des intalnite de echipamente afectate si deteriorate de utilizarea riboanelor contrafacute/clonate, producatorul Magicard a decis protejarea acestor consumabile impotriva clonarii.

Astfel, cumparand riboane originale aveti GARANTIA unui print de calitate maxima, fara riscul deteriorarii imprimantei, motiv pentru care ati putea inclusiv sa pierdeti garantia echipamentului.

Pentru a mentine garantia imprimante dumneavoastra, va recomandam sa utilizati numai riboane ORIGINALE.

Ca si Partener Autorizat MAGICARD, magicard.ro comercializeaza numai riboane originale Magicard MA300YMCKO.

AVANTAJE ribon Magicard MA300YMCKO:

  • Autenticitate garantată
  • Protejat impotriva clonarii
  • Poate fi utilizat cu toata gama de imprimante Magicard Pronto, Enduro si Rio PRO
  • Fabricat în Japonia, respectând cele mai înalte standarde de calitate.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.