...

Set consumabile Magicard Prima431-YMCK FILM Color & FILM de Retransfer (1000 de imprimari)

2.694 lei (cu TVA)

Economisiți cu setul Magicard Prima 431 de 1000 imprimări, policromie YMCK (galben, magenta, cyan, negru) și ribon de retransfer, conceput pentru a satisface nevoile de imprimare similare offset. Pachetul, care include 1 ribon YMCK si 1 filme de retransfer, compatibile cu imprimantele Magicard Prima 4.

Descriere

Descriere

Produsul set consumabile Magicard Prima431 de 1000 imprimări color pentru o față a cardului, este perfect compatibil cu imprimantele retransfer Magicard Prima 4, asigurând o imprimare precisă și durabilă a cardurilor.

Caracteristici cheie:

  1. Ribon color Magicard YMCK:
    • Panourile YMCK oferă imprimare în culori vibrante, utilizând panoul Y (galben), M (magenta), C (cyan), iar cu panoul K (negru) se imprimă datele variabile cum ar fi de ex. coduri de bare, coduri QR și text negru, atât pe fața cât și pe verso-ul cardului.
    • Asigură imprimare color de înaltă calitate și coduri de bare lizibile, compatibile cu orice cititor de coduri de bare.
  2. Conținutul pachetului:
    • Pachetul include 1 ribon color YMCK și 1 film retransfer, oferind tot ceea ce este necesar pentru a începe imediat procesul de imprimare a cardurilor.

Acest set consumabile Magicard Prima431 NU este compatibil cu imprimanta de carduri Magicard Prima 8.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.