...

SET Consumabile Magicard ULTIMA HE4000-YMCK FILM Color & FILM de Retransfer (4000 de imprimari)

Economisiți cu pachetul Magicard ULTIMA HE4000 de 4000 imprimări, policromie YMCK (galben, magenta, cyan, negru) și ribon de retransfer, conceput pentru a satisface nevoile de imprimare similare offset. Pachetul, care include 4 riboane YMCK and 4 filme de retransfer, este compatibil cu imprimantele Magicard Ultima. Oferind o combinație ideală preț/cantitate, acest pachet este soluția ideală pentru proiectele dvs. de imprimare a cardurilor.

Descriere

Descriere

Conceput să ofere rezultate de calitate superioară și costuri mai reduse de imprimare, pachetul Magicard ULTIMA HE4000-YMCK de 4000 imprimări, este perfect compatibil cu imprimantele retransfer Magicard Ultima, asigurând o imprimare precisă și durabilă a cardurilor.

Caracteristici cheie:

 1. Ribon color Magicard YMCK:
  • Panourile YMCK oferă imprimare în culori vibrante, utilizând panoul Y (galben), M (magenta), C (cyan), iar cu panoul K (negru) se imprimă datele variabile cum ar fi de ex. coduri de bare, coduri QR și text negru, atât pe fața cât și pe verso-ul cardului.
  • Asigură imprimare color de înaltă calitate și coduri de bare lizibile, compatibile cu orice cititor de coduri de bare.
 2. Capacitate de printare extinsă:
  • Setul oferă o capacitate de printare impresionantă de 4000 de imagini, asigurând o utilizare îndelungată și eficientă.
 3. Conținutul pachetului:
  • Pachetul include 4 riboane color YMCK și 4 filme retransfer, oferind tot ceea ce este necesar pentru a începe imediat procesul de imprimare a cardurilor.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.