...

Ribon monocrom Magicard MA600KO, negru cu strat de protectie (600 imprimari)

292 lei (cu TVA)

600 imprimari, monocrom negru, compatibil cu imprimantele: Magicard Pronto, Enduro si Rio Pro.

Prețul afișat este cu TVA inclus.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Ribonul monocrom Magicard MA600KO (negru) consta dintr-un un panou de rasina neagra (K), de obicei folosit pentru imprimarea de texte (date variabile) și coduri de bare si un panou (O) de protecție este un panou foarte fin, care se aplica la sfârșitul procesului de imprimare pentru a proteja printul impotriva uzurii.  Cu acest ribon se pot personaliza 600 de carduri o singură față.

Aceste riboane sunt în general utilizate pentru personalizarea cardurilor pretiparite cu texte variabile sau coduri de bare/coduri QR sau carduri colorate în masa care se pot personalizate cu elemente grafice simple, ceea ce reprezintă o modalitate foarte economică de tipărire.

Cu acest ribon nu se pot imprima degrade-uri sau nuanțe de gri. Este recomandat pentru cazurile în care cardul este supus unei uzuri mai intense.

Consumabile Magicard sunt special proiectate, testate și aprobate pentru imprimantele Magicard, pentru a asigura imprimarea unui text de înaltă calitate, oferind cea mai buna performanta si durata de viata extinsa a imprimantei.

Pentru a mentine garantia imprimante dumneavoastra, va recomandam sa utilizati numai riboane ORIGINALECa si Partener Autorizat MAGICARD, magicard.ro comercializeaza numai riboane originale Magicard MA600KO. Acest ribon este disponibil numai la comandă.

AVANTAJE ribon Magicard MA600KO:

  • Autenticitate garantată
  • Poate fi utilizat cu toata gama de imprimante Magicard Pronto, Enduro si Rio PRO
  • Fabricat în Japonia, respectând cele mai înalte standarde de calitate.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.