...

Ribon Color YMCK Magicard ULTIMA HE1000YMCK (1000 de imprimari)

1.698 lei (cu TVA)

Experimentați culorile vibrante și imprimările similare offset cu ribonul Magicard ULTIMA HE1000YMCK, cu o capacitate de 1000 de imprimări color pe o singură față a cardului. Compatibil cu imprimantele cu tehnologie de retransfer Magicard Ultima, este important de menționat că acest ribon necesită filmul de retransfer Magicard HE1000RT pentru utilizare. Totuși, rețineți că nu permite aplicarea filigranului de securitate Magicard HoloKote.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Ribon Color YMCK Magicard ULTIMA HE1000YMCK de 1000 imprimări, este perfect compatibil cu imprimantele retransfer Magicard Ultima, asigurând o imprimare precisă și durabilă a cardurilor.

Caracteristici cheie:

  1. Ribon color Magicard YMCK:
    • Panourile YMCK oferă imprimare în culori vibrante, utilizând panoul Y (galben), M (magenta), C (cyan), iar cu panoul K (negru) se imprimă datele variabile cum ar fi de ex. coduri de bare, coduri QR și text negru, atât pe fața cât și pe verso-ul cardului.
    • Asigură imprimare color de înaltă calitate și coduri de bare lizibile, compatibile cu orice cititor de coduri de bare.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.