...

SET Consumabile Magicard ULTIMA HE3000S-YMCKS FILM Color & FILM de Retransfer (3000 de imprimari)

8.150 lei (cu TVA)

Economisiți cu pachetul Magicard ULTIMA HE3000S-YMCKS de 3000 imprimări, policromie YMCKS (galben, magenta, cyan, negru) și ribon de retransfer, conceput pentru a satisface nevoile de imprimare similare offset. Pachetul, care include 4 riboane YMCKS and 3 filme de retransfer, este compatibil cu imprimantele Magicard Ultima. Oferind o combinație ideală preț/cantitate, acest pachet este soluția ideală pentru proiectele dvs. de imprimare a legitimațiilor de control acces securizate.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Conceput să ofere rezultate de calitate superioară, pachetul Magicard ULTIMA HE3000S-YMCKS de 3000 imprimări, este perfect compatibil cu imprimantele retransfer Magicard Ultima, asigurând o imprimare precisă și durabilă a cardurilor securizate cu filigranul patentat Holokote.

Caracteristici cheie:

 1. Ribon color Magicard YMCKS:
  • Panourile YMCK oferă imprimare în culori vibrante, utilizând panoul Y (galben), M (magenta), C (cyan), iar cu panoul K (negru) se imprimă datele variabile cum ar fi de ex. coduri de bare, coduri QR și text negru, atât pe fața cât și pe verso-ul cardului.
  • Panoul suplimentar S de Securitate Holokote adaugă un strat suplimentar de securitate cardului, cu un filigran vizibil prin ușoara înclinare a acestuia la aproximativ 45 grade.
  • Asigură imprimare color de înaltă calitate și coduri de bare lizibile, compatibile cu orice cititor de coduri de bare.
 2. Capacitate de printare extinsă:
  • Setul oferă o capacitate de printare impresionantă de 3000 de imagini, asigurând o utilizare îndelungată și eficientă.
 3. Conținutul pachetului:
  • Pachetul include 4 riboane color YMCKS și 3 filme retransfer, oferind tot ceea ce este necesar pentru a începe imediat procesul de imprimare a legitimațiilor securizate in instituția dvs.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.