...

Ribon Color YMCKK Magicard ULTIMA HE750YMCKK (750 de imprimari)

1.698 lei (cu TVA)

Ribonul color YMCKK Magicard ULTIMA HE750YMCKK, cu o capacitate de 750 de imprimări color pe o singură față a cardului și monocrom pe verso-ul cardului, este compatibil cu imprimantele cu tehnologie de retransfer Magicard Ultima DUO. Este important de menționat că acest ribon necesită filmul de retransfer Magicard HE1000RT pentru utilizare. Totuși, rețineți că nu permite aplicarea filigranului de securitate Magicard HoloKote.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Conceput să ofere rezultate de calitate superioară, ribonul color YMCKK Magicard ULTIMA HE750YMCKK cu o capacitate de 750 de imprimări color pe o singură față a cardului și monocrom pe verso-ul cardului, este destinat a fi utilizat cu imprimantele cu tehnologie de retransfer Magicard Ultima DUO.

Caracteristici cheie:

  1. Ribon color Magicard YMCKK:
    • Panourile YMCK oferă imprimare în culori vibrante, utilizând panoul Y (galben), M (magenta), C (cyan), iar cu panoul K (negru) se imprimă datele variabile cum ar fi de ex. coduri de bare, coduri QR și text negru, atât pe fața cât și pe verso-ul cardului.
    • Panoul suplimentar K permite imprimarea monocrom negru (în special date variabile) pe verso-ul cardului.
    • Asigură imprimare color de înaltă calitate și coduri de bare lizibile, compatibile cu orice cititor de coduri de bare.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.