...

Ribon Color YMCKS Magicard ULTIMA HE750YMCKS (750 de imprimari)

1.708 lei (cu TVA)

Ribbonul Magicard Ultima HE750YMCKS este un ribon color de retransfer, care conține sistemul unic patentat Holokote®, pentru o securitate crescută a cardului și previne duplicarea neautorizata a acestuia. Dacă aveți nevoie de ajutor în a decide dacă acest produs este potrivit pentru nevoile dvs., nu ezitați să ne contactați!

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Conceput să ofere rezultate de calitate superioară, ribonul color YMCKS Magicard ULTIMA HE750YMCKS pentru 750 imprimări, este perfect compatibil cu imprimantele retransfer Magicard Ultima, asigurând o imprimare precisă și durabilă a cardurilor securizate cu filigranul patentat Holokote.

Caracteristici cheie:

  1. Ribon color Magicard YMCKS:
    • Panourile YMCK oferă imprimare în culori vibrante, utilizând panoul Y (galben), M (magenta), C (cyan), iar cu panoul K (negru) se imprimă datele variabile cum ar fi de ex. coduri de bare, coduri QR și text negru, atât pe fața cât și pe verso-ul cardului.
    • Panoul suplimentar S de Securitate Holokote adaugă un strat suplimentar de securitate cardului, cu un filigran vizibil prin ușoara înclinare a acestuia la aproximativ 45 grade.
    • Asigură imprimare color de înaltă calitate și coduri de bare lizibile, compatibile cu orice cititor de coduri de bare.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.