...

Film Retransfer Magicard ULTIMA HE1000RT (1000 de imprimari)

988 lei (cu TVA)

Filmul de retransfer Magicard ULTIMA HE1000RT de 1000 de imprimari este compatibil cu imprimantele cu tehnologie de retransfer Magicard Ultima. Este important de menționat că acest ribon necesită ribonul color YMCK Magicard ULTIMA HE1000YMCK de 1000 imprimări, pentru utilizare. Nu permite aplicarea filigranului de securitate Magicard HoloKote.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Filmul de retransfer Magicard ULTIMA HE1000RT, cu o capacitate de 1000 de imprimări, reprezintă un  element indispensabil pentru imprimarea cardurilor de înaltă calitate. Este conceput exclusiv pentru imprimanta de retransfer Magicard Ultima, garantând compatibilitatea perfectă și performanța optimă.

Caracteristici esențiale:

 1. Compatibilitate exclusivă:
  • Este important de menționat că acest film de retransfer este compatibil NUMAI cu imprimanta de retransfer Magicard Ultima. Nu este potrivit pentru alte modele de imprimante retransfer de la Magicard.
 2. Asociere necesară cu ribon color Magicard:
  • Pentru a putea fi tulizat, filmul de retransfer Magicard ULTIMA HE1000RT trebuie asociat cu un ribon color Magicard HE1000YMCK, HE750YMCKS sau HE750YMCKK. Această combinație asigură imprimările color de înaltă calitate, securizate și durabile.
 3. Tehnologie avansată de retransfer:
  • Filmul de retransfer utilizează tehnologia de retransfer pentru imprimarea cardurilor. Această metodă aplică negativul cardului direct pe folia de transfer, după care este aplicat termic de card, garantând o durabilitate remarcabilă și protecție îmbunătățită împotriva abraziunii și decolorării.
 4. Soluție ideală pentru imprimare:
  • Este perfect adaptat pentru imprimarea cardurilor similare offset, oferind siguranță și durabilitate în imprimarea de imagini, logo-uri, fotografii, texte și coduri de bare.
 5. Capacitate de aplicare extinsă:
  • Cu o capacitate de aplicare de 1000 de imprimări, filmul de retransfer Magicard ULTIMA HE1000RT oferă capacitate suficienta pentru proiectele dvs. de imprimare carduri.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.