...

Card Clamshell, RFID TK4100, 125KHz, inscriptionat secvential

lei (cu TVA)

Cartelele ClamShell sunt cel mai economic tip de transponder RFID. Carcasa rigidă este din ABS, iar fata din PVC poate fi personalizată prin aplicarea unui card autocolant, prin imprimare UV sau tampografiere. Optional se poate tipari inkjet codul cardului pe carcasa ABS, in diferite formate pe acest card Clamshell RFID TK4100 125KHz inscriptionat.

Cardul tip ClamShell dispune de un orificiu pentru atasarea unui snur/lanyard sau clips de prindere ce faciliteaza purtarea.

Comercializat numai in multiplu de 10 buc.
Dimensiuni: 86 mmx54 mm

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Un card clamshell RFID TK4100 125KHz are integrat un cip EM4100 CMOS. Circuitul este alimentat de o bobina externa plasata intr-un camp electromagnetic. Tensiunea de curent alternativ este rectificată pentru a asigura o tensiune internă de alimentare DC. Când ultimul bit este trimis, chip-ul va continua cu primul bit până când alimentarea se va opri.
Programarea acestor cipuri se realizează prin fuziunea cu laser, asigurându-se astfel stocarea unui cod unic pe fiecare cartela.

Prin integrarea unui condensator de rezonanță de 74 pF, un card clamshell RFID TK4100 125KHz oferă performanțe fiabile și durabile. Este compatibile cu protocolul Wiegand 26 și beneficiază de un consum redus de energie, contribuind la eficiența sistemului de securitate.

Specificatii tehnice Card Clamshell RFID TK4100 125KHz:

  • Cip EM4100 compatibil, read-only
  • Numerotare secvențială pentru identificare precisă
  • Protecție la descărcări electrostatice (1000 V)
  • Consum de energie scăzut
  • Cu o dimensiune compactă de 86mm x 54mm x 1.8mm și o greutate redusă de doar 0.013 grame, aceste cartele sunt ușor de integrat și de utilizat în diverse aplicații.
  • Fiecare carte este prevăzută cu o fanta pentru lanyard, oferindu-vă posibilitatea de a le purta comod și în siguranță.

Indiferent de necesitățile dvs. specifice, un card clamshell RFID TK4100 125KHz este soluția ideală pentru implementarea unui sistem de control acces eficient și securizat. Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a comanda aceste cartele de proximitate de încredere.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.