...

Card HID MIFARE Classic HID Prox 1431 Combo

32 lei (cu TVA)

Cardurile HID 1431 Flexsmart de proximitate și Mifare sunt carduri de înaltă calitate, fără contact, care combină tehnologiile de carduri inteligente HID și Mifare.

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Cardul inteligent fără contact HID Proximity și FlexSmart™ MIFARE Classic (HID MIFARE Classic HID Prox 1431 Combo) combină tehnologia cardului inteligent cu beneficiile tehnologiei dovedite de card inteligent fără contact a HID.

Cardul inteligent fără contact poate fi utilizat pentru diverse aplicații, cum ar fi controlul accesului, vânzările fără numerar, transportul public, emiterea de bilete pentru evenimente, legtimatii securizate. Sectoarele separate în mod sigur permit mai multe aplicații și susțin dezvoltari viitoare.

Diferitele chei pot proteja operațiile de citire/scriere pentru a construi ierarhii de chei în sistem.

Ca soluție de tranziție, cardul inteligent fără contact este ideal pentru companiile care doresc să adauge aplicații MIFARE Classic unui sistem existent de control al accesului cu tehnologie de card de proximitate HID. Fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate, cardurile inteligente de proximitate HID MIFARE Classic au structura de memorie și capacitatea de a stoca mai multe aplicații pe un singur card inteligent.

Datele sunt protejate cu chei de criptare utilizate în procesul de autentificare mutuală. Prin urmare, nicio o informatie nu va fi partajata până când cardul inteligent de proximitate HID MIFARE Classic HID Prox 1431 Combo și cititorul nu au fost autentificate reciproc.

Atunci când securitatea și performanța sunt cele mai importante, cardurile inteligente fără contact HID FlexSmart MIFARE Classic pot fi produse cu caracteristici de securitate vizuală și anti-falsificare, cum ar fi holograme, cerneală fluorescentă ultravioletă, micro-imprimare sau un logo personalizat pentru a identifica rapid și ușor cardurile autentice.

Caracteristici cheie:
  • Formate multiple – Suportă toate formatele de carduri de proximitate HID, inclusiv Corporate 1000.
  • Soluție de tranziție – Adăugarea aplicațiilor de card inteligent la un sistem existent de control al accesului cu tehnologie de card de proximitate HID.
  • Înaltă securitate – Autentificare mutuală, criptare a datelor și număr serial unic de 32 de biți.
  • Tehnologie dovedită și fiabilă – Oferă o distanță extrem de consistentă de citire a cardului de proximitate. Neafectat de ecranarea corpului sau de condițiile de mediu variabile, chiar și atunci când cardul inteligent de proximitate este aproape de chei și monede.
  • Tipuri multiple de memorie – Disponibil în variantele MIFARE Classic 1K și 4K.
  • Are grosimea unui card tip bancar si poate fi personalizat cu toate imprimantele de carduri DTC sau retransfer.
Informații suplimentare

Informații suplimentare

MIFARE Classic®

1K, 4K

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.