...

Card RFID EM4100 (125KHz), neinscriptionat

lei (cu TVA)

Cartela tip ISO, TK4100/EM4100 125KHz, neinscriptionat. Cardul ISO este cel mai economic tip de transponder RFID din PVC pot fi personalizate prin imprimare retransfer sau UV. Reducere 10% la pachet de 200 de carduri.

Comercializat numai in pachete de 100 buc.
Dimensiuni: 86 mmx54 mm

Descriere

Descriere

Card RFID EM4100 125KHz | O soluție economică

Cardurile RFID TK4100 125KHz, neinscriptionate, sunt o soluție versatilă pentru necesitățile dvs. de identificare și securitate. Fabricate conform standardelor ISO, aceste carduri sunt esențiale pentru diverse aplicații, beneficiind de o construcție robustă din PVC sau PET, ceea ce le face rezistente și durabile.

Personalizarea este cuvântul cheie când vine vorba despre cardurile noastre RFID TK4100. Oferind posibilitatea de a imprima designuri grafice complexe pe ambele fețe ale cardului, vă asigurăm că fiecare produs este adaptat nevoilor și cerințelor dvs.

Această capacitate de personalizare extinsă ne permite să vă oferim carduri unice, care se integrează perfect în mediul dvs. de afaceri.

Serviciul nostru de personalizare color a cardurilor este la dispoziția dvs., permițându-vă să aduceți orice viziune grafică la viață într-un format de card.

Indiferent dacă doriți să imprimați logo-ul dvs. corporativ, informații de identificare sau alte elemente grafice distincte, suntem aici să vă asigurăm că fiecare card este realizat cu cea mai înaltă atenție la detalii și calitate.

Câteva aplicații card RFID EM4100 125KHz:

  • Control Acces
  • Pontaj Electronic
  • Ticketing
  • Identificare în Campus
  • Sisteme de Fidelizare

Indiferent de domeniul dvs. de activitate, aceste carduri oferă o soluție sigură și eficientă pentru gestionarea identității și accesului. Cu caracteristicile lor tehnice avansate și adaptabilitatea la diferite scenarii de utilizare, cardurile RFID TK4100/EM4100 sunt partenerul ideal pentru optimizarea operațiunilor dvs. de afaceri.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.