...

Card RFID HID 1386C-34 ISOProx II programabil, 34 bit

26 lei (cu TVA)

Comercializat numai in pachete de 100 buc.
Dimensiuni: 86 mmx54 mm
Frecvență: 125 KHz
Suportă formate de date de până la 34 de biți

Vă rugăm să rețineți că acest tip de card este un produs personalizat cu un timp estimat de livrare de 5-30 de zile lucrătoare. După confirmarea comenzii dvs., echipa noastră vă va contacta pentru a confirma formatul, facility codul și intervalul de seriii necesar.

Cardul HID 1386C-34 ISOProx II este personalizabil cu ajutorul unei imprimate de carduri

Disponibil la comandă

Descriere

Descriere

Cardul HID 1386C-34 ISOProx II RF 34-bit oferă tehnologia cardului de proximitate cu capacitate de identificare fizică cu poză. Este compatibil ISO 7810, cu o grosime nominală de 0.80 mm.

Cardul are o suprafață de calitate optimizată pentru imprimarea cu ajutorul unei imprimante de carduri Magicard și este disponibil din material standard PVC sau compozit din poliester/PVC pentru o rezistență mai mare la uzură sau personalizarea cu imprimanta cu tehnologia de retransfer.

La fel ca toate cardurile ISO HID, cardul de proximitate HID 1386C-34 ISOProx II RF 34 bit poate fi furnizat cu funcții de securitate vizuală și anti-contrafacere, cum ar fi holograme, cerneluri fluorescente ultraviolete, microtext sau un logo personalizat pentru a identifica rapid și ușor cardurile autentice.

Când personalizați cardurile utilizând imprimante tehnologia de retransfer care imprimă macheta pe suprafața cardului prin aplicarea de căldură și presiune (cum ar fi de exemplu Magicard Prima8 sau Magicard Ultima), vă recomandăm utilizarea de carduri compozite, care sunt mai capabile să reziste la temperaturi mai ridicate de imprimare.

Caracteristici cheie:
  • Oferă tehnologia cardului de proximitate cu capacitate de identificare fizică cu fotografie pe un singur card de control acces
  • Suprafață de calitate grafică pentru a putea fi imprimată cu o imprimantă de carduri
  • Aceeași dimensiune și grosime ca un card bancar standard
  • Capacitate de perforare orizontală sau verticală
  • Garantie pe viata
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.