...

Etichete PVC negre pre-tiparite

131 lei (cu TVA)

Etichete PVC negre, pre-tiparite, 0,76 mm grosime, pentru HoReCa, compatibile cu imprimantele din seria PriceCardPro

Pentru serviciul de personalizare al acestor tipuri de etichete va rugam sa ne contactati.

Descriere

Descriere

Etichetele tip card, într-o elegantă nuanță de negru, cu un fundal ce imită aspectul pietrei de ardezie și cu un chenar preimprimat cu efect de lemn, sunt alegerea perfectă pentru crearea propriilor etichete de preț premium. Aceste etichete PVC negre pre-tiparite, tip card, sunt special concepute pentru utilizarea cu imprimantele din seria PriceCardPro de la Magicard și Edikio de la Evolis, fiind certificate pentru contactul cu alimentele.

Industria alimentară impune standarde stricte, iar aceste etichete sunt perfect adaptate pentru a satisface aceste cerințe. Ușor de curățat, rezistente la frig și umiditate, aceste etichete sunt concepute pentru a face față condițiilor exigente din mediul alimentar.

Fie că este vorba despre afișarea ofertelor zilnice, a produselor lunii sau a altor mesaje promoționale importante, aceste carduri pretipărite contribuie la evidențierea mesajelor dvs., făcându-le mai vizibile și mai atrăgătoare pentru clienți. Ele pot fi personalizate cu ușurință prin imprimarea textelor și logo-urilor dvs. folosind riboane monocrome albe, aurii sau argintii.

Pentru a evitata deteriorarea capului de imprimare al imprimantei și pentru a menține calitatea acestor carduri, recomandăm evitarea expunerii la praf, lumină directă a soarelui, umiditate crescută și temperaturi ridicate. De asemenea, este important să le depozitați departe de solvenți sau alte substanțe chimice care ar putea afecta calitatea acestora.

Indiferent de nevoile dvs., aceste etichete PVC negre pre-tiparite, tip card, sunt soluția ideală pentru promovarea produselor dvs. într-un mod profesional și eficient în industria alimentară sau hotelieră. Contactați-ne pentru a obține mai multe informații despre acest produs certificat și de înaltă calitate.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.